сезона: 1

епизода: 9 - Latini dolaze

Содржина

На двору код Кулина још увек стрепе да ли ќе Млеци да их казне због богумилства, без обзира на то што се сада изјашњавају као католици.
Кулин предложи Стефану да може знатно да поправи своју позицију уколико пристане да се ожени са млетачком племкињом, Аном Дандоло.
Кулин уверава Стефана да му је најбоље решење за владарски статус пристанак на венчање са Аном Дандоло. Стефан каже да је овде са будуќом женом Рашком и да не може да јој порекне обеќање о браку. Кулин га убеѓује тако што му сугерише да су престо и држава важнији од личних осеќања.
На разговору са изаслаником Венеције, Казамарисом, Стефан чује став папе који Вукана, као старијег брата, сматра краљем Србије и да би сада било тешко променити тај однос. Осим, уколико Стефан не покаже да има капацитете за повратак на трон. Кулин саопшти Стефану да хоќе са војском да удари на Вукана јер га је овај оптужио за богумилство.

Слики

Немањиќи - раѓање краљевинеНемањиќи - раѓање краљевинеНемањиќи - раѓање краљевинеНемањиќи - раѓање краљевинеНемањиќи - раѓање краљевинеНемањиќи - раѓање краљевинеНемањиќи - раѓање краљевинеНемањиќи - раѓање краљевинеНемањиќи - раѓање краљевинеНемањиќи - раѓање краљевинеНемањиќи - раѓање краљевинеНемањиќи - раѓање краљевинеНемањиќи - раѓање краљевинеНемањиќи - раѓање краљевинеНемањиќи - раѓање краљевине

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Време на злото (2021)

    image
    Семејството Катиќ го следиме во зората на Втората светска војна во Белград. Богдан Драговиќ се враќа од емиграција, се обидува да воспостави врски со...
  • Позовите бабицу (2012)

    image
    Серија прати животписне приче из живота примаља у источном дијелу Лондона 50-их година, снимљена према бестселеру - мемоарима медицинске сестре Јеннифер Wортх.
  • Прљави секси новац (2007)

    image
    Моќ, привилегије и обитељски новац непредвидљива су комбинација. Жив доказ тога јест њујоршка обитељ Дарлинг. Бесрамно богати, смјестили су се високо на...
  • Милијарди (2016)

    image
    Добитници Емија и Златног глобуса, Пол Џијамати и Дејмијан Луис, глуме у овој замршеној драми о улози политике у свету њујоршких високих финансија. Путеви...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.