Оценка на корисникот: 10/10

сезона: 20

епизода: 4 - серија

Содржина

Ерик Wилферт жели с Марен одржати концерт. Она је толико одушевљена да због тога све остало пада у други план, па чак и договори с Јаном, којему то занемаривање све теже пада. Кад покуша с Марен разговарати о томе, она се чуди и избије гадна сваѓа. Унаточ нечистој савјести, Инес Халлинг се тајно састаје с колегом Дассендорфом, који би хтио да се она коначно одлучи за њега. Због стреса пати од мигрена па Јан препоручује Јенсу да јој покуша ублажити стрес тако што ќе јој показати колико му је стало до ње. На споју с Дассендорфом, на његовој једрилици, Инес се изненада сруши. Због њезине главобоље Јенс треба помоќ на господарству па запосли Хиннеркова сина Петера. Њих двојица добро се слажу, што је Хиннерку трн у оку и осјеќа се повријеѓено.

Слики

Др. Бергманн, сеоски лијечникДр. Бергманн, сеоски лијечникДр. Бергманн, сеоски лијечникДр. Бергманн, сеоски лијечникДр. Бергманн, сеоски лијечникДр. Бергманн, сеоски лијечникДр. Бергманн, сеоски лијечникДр. Бергманн, сеоски лијечникДр. Бергманн, сеоски лијечникДр. Бергманн, сеоски лијечникДр. Бергманн, сеоски лијечникДр. Бергманн, сеоски лијечникДр. Бергманн, сеоски лијечникДр. Бергманн, сеоски лијечникДр. Бергманн, сеоски лијечникДр. Бергманн, сеоски лијечникДр. Бергманн, сеоски лијечникДр. Бергманн, сеоски лијечникДр. Бергманн, сеоски лијечникДр. Бергманн, сеоски лијечник

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
  • Кобра (1996)

    image
    Они су уистину најбржи и најжешќи - полицајци с аутопута! Најуспјешнији њемачки акцијски серијал, серија која је тијеком 15 година постала хит и етаблирала се као...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.