сезона: 1

епизода: 36

Содржина

Во секоја епизода, палавиот Гарфилд и неговиот најдобар пријател кучето Оди ќе му направат низа проблеми на нивниот несмасен сопственик Џон Арбукле. Сопственикот на Гарфилд, Џон, се обидува да најде девојка и безуспешно се додворува на ветеринарката Лиз (Елизабет Лиз Вилсон). Покрај мачката, Арбакл го има и Оди, глупаво и наивно куче, кое го малтретира Гарфилд. Мачка родена во кујната на италијански ресторан развила љубов кон тестенините токму на местото на неговото раѓање и оттогаш е во постојана потрага по лазања. За него дишењето е и физички напор. Гарфилд едноставно лежеше наоколу, јадеше и спиеше цел ден и им правеше непријатни шеги на другите. И така повеќе од 40 години.

Слики

ГарфилдГарфилдГарфилдГарфилдГарфилдГарфилдГарфилдГарфилдГарфилдГарфилдГарфилдГарфилдГарфилдГарфилдГарфилдГарфилд

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Каелу (2012)

    image
    За ову веселу дружину сваки дан је нова игра и свако место је као створено за најлуѓу забаву у којој је најважније њихово право пријатељство.
  • Total DramaRama (2018)

    image
    Spin-off of Total Drama Island (2007), with the characters we love, plus Jude from 6Teen (2004), as kids.
  • Pip and Posy (2021)

    image
    Pip and Posy are a mouse and a rabbit whose lives revolve around a wonderful world of play. Packed with warmth and humour, the series is a joyful celebration of...
  • Гризи и леминзите (2016)

    image
    Тој е голем како мечка, силен како мечка, умен... како мечка. Ниту едно животно не се осмелува да му се спротивстави на Гризи. Освен леминзите... Во огромниот...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.