Тој е голем како мечка, силен како мечка, умен... како мечка. Ниту едно животно не се осмелува да му се спротивстави на Гризи. Освен леминзите...
Во огромниот природен резерват во Канада, загубен среде непрегледната дивина, се наоѓа мал рај на човечката цивилизација: куќата на шумарот. Во очите на животните 100 км околу, тоа е Ел Дорадо. Наоѓајќи се на врвот на синџирот на исхраната, мечката Гризи чувствува дека е природно куќата на шумарот да стане негова територија веднаш штом сопственикот не е таму. Кога ќе влезе низ вратата, тој се однесува како да е дома и смета дека тоа е неговиот “вистински“ дом. Природно, ниту едно друго животно не се осмелува да ја предизвика таа “мечкина привилегија“. Така е со сите животни, освен со едно: племе кое им припаѓа на најнеопасните, глупави и урнебесни цицачи што постојат – леминзите – кои исто така се вселуваат во куќата штом шумарот ќе замине.

Се прикажува на каналите:

SUPER RTL  Pikaboo  Boomerang  Cartoon Network  

Следна епизода:

денес
09:25
Гризи и леминзите
денес
10:10
Гризи и леминзите
денес
10:58
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 76
денес
15:19
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 76
денес
15:30
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 39
денес
15:35
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 40
денес
15:40
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 41
денес
15:45
Гриззy и плави глодавци 2, Еп. 45
денес
15:55
Гриззy и плави глодавци 2, Еп. 46
денес
16:00
Гриззy и плави глодавци 2, Еп. 47
денес
16:05
Гриззy и плави глодавци 2, Еп. 48
денес
16:20
Гриззy и плави глодавци 2, Еп. 49
денес
16:25
Гриззy и плави глодавци 2, Еп. 50
денес
16:30
Гриззy и плави глодавци 2, Еп. 51
денес
17:30
Гризи и леминзите
денес
21:53
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 76
денес
03:21
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 76
денес
05:59
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 76
Утре
08:00
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 39
Утре
08:05
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 40
Утре
08:10
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 41
Утре
10:35
Гризи и леминзите
Утре
10:57
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 77
Утре
13:55
Гризи и леминзите
Утре
15:16
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 77
Утре
15:30
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 42
Утре
15:35
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 43
Утре
15:40
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 44
Утре
15:45
Гриззy и плави глодавци 2, Еп. 52
Утре
15:55
Гриззy и плави глодавци 2, Еп. 53
Утре
16:00
Гриззy и плави глодавци 2, Еп. 54
Утре
16:05
Гриззy и плави глодавци 2, Еп. 55
Утре
16:20
Гриззy и плави глодавци 2, Еп. 56
Утре
16:25
Гриззy и плави глодавци 2, Еп. 57
Утре
16:30
Гриззy и плави глодавци 2, Еп. 58
Утре
17:30
Гризи и леминзите
Утре
21:47
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 77
Утре
03:14
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 77
Утре
05:52
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 77
вторник
08:00
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 42
вторник
08:05
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 43
вторник
08:10
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 44
вторник
10:35
Гризи и леминзите
вторник
13:55
Гризи и леминзите
вторник
15:30
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 45
вторник
15:35
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 46
вторник
15:40
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 47
вторник
15:45
Гриззy и плави глодавци 2, Еп. 59
вторник
15:55
Гриззy и плави глодавци 2, Еп. 60
вторник
16:00
Гриззy и плави глодавци 2, Еп. 61
вторник
16:05
Гриззy и плави глодавци 2, Еп. 62
вторник
16:20
Гриззy и плави глодавци 2, Еп. 63
вторник
16:25
Гриззy и плави глодавци 2, Еп. 64
вторник
16:30
Гриззy и плави глодавци 2, Еп. 65
вторник
17:30
Гризи и леминзите
среда
08:00
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 45
среда
08:05
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 46
среда
08:10
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 47
среда
10:35
Гризи и леминзите
среда
13:55
Гризи и леминзите
среда
15:30
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 48
среда
15:35
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 49
среда
15:40
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 50
среда
15:45
Гриззy и плави глодавци 2, Еп. 66
среда
15:55
Гриззy и плави глодавци 2, Еп. 67
среда
16:00
Гриззy и плави глодавци 2, Еп. 68
среда
16:05
Гриззy и плави глодавци 2, Еп. 69
среда
16:20
Гриззy и плави глодавци 2, Еп. 70
среда
16:25
Гриззy и плави глодавци 2, Еп. 71
среда
16:30
Гриззy и плави глодавци 2, Еп. 72
среда
17:30
Гризи и леминзите
четврток
08:00
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 48
четврток
08:05
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 49
четврток
08:10
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 50
четврток
10:35
Гризи и леминзите
четврток
13:55
Гризи и леминзите
четврток
15:30
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 51
четврток
15:35
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 52
четврток
15:40
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 53
четврток
15:45
Гриззy и плави глодавци 2, Еп. 73
четврток
15:55
Гриззy и плави глодавци 2, Еп. 74
четврток
16:00
Гриззy и плави глодавци 2, Еп. 75
четврток
16:05
Гриззy и плави глодавци 2, Еп. 76
четврток
16:20
Гриззy и плави глодавци 2, Еп. 77
четврток
16:25
Гриззy и плави глодавци 2, Еп. 78
четврток
16:30
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 1
четврток
17:30
Гризи и леминзите
28.1.22
08:00
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 51
28.1.22
08:05
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 52
28.1.22
08:10
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 53
28.1.22
10:35
Гризи и леминзите
28.1.22
13:55
Гризи и леминзите
28.1.22
15:30
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 54
28.1.22
15:35
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 55
28.1.22
15:40
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 56
28.1.22
15:45
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 2
28.1.22
15:55
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 3
28.1.22
16:00
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 4
28.1.22
16:05
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 5
28.1.22
16:20
ГРИЗЗY АНД ТХЕ ЛЕММИНГС 1, Еп. 6
ПРЕПОРАКИ
 • Лампут (2017)

  сабота
  image
  Лампут е лигава портокалова супстанца која побегнала од тајна лабораторија. Двајца научници Спекс Док и Скини Док се обидуваат да го фатат, но Лампут, кој е...
 • Погоди колико те волим (2012)

  сабота
  image
  Књига на основу које је ова чаробна серија израѓена, продата је широм света у 32 милиона примерака. У центру приче се налази породица зечева, и оно што је на...
 • Освалдо (2017)

  сабота
  image
  Пратите луде авантуре Освалда, наивног и сањивог дванаестогодишњег пингвина, који има невероватну способност да од најобичнијих ситуација направи велике авантуре.
 • Шоуто на Том и Џери (2014)

  сабота
  image
  Противниците мачка и глувче се враќаат со своите стари будалаштини. Следете ги Том и Џери додека истражуваат фантастични нови места, вклучувајќи ја колибата на...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.