poster

Освета: драмска/ трилер серија

INTIKAM (2013)

Драма, Трилер | Турција
Режисер: Mesude Erarslan

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 81 - драмска/ трилер серија

Содржина

Када је бол јача од опроста, почиње освета.
На трагу великог успјеха америчке серије „Ревенге, у режији Месуде Ерарслан и сценариста Беркуна Оyа, снимљена је турска иначица у којој је засјала прослављена и талентирана турска глумица Берен Саат, добро позната и хрватском гледатељству. „Освета је хит на телевизијским екранима у Турској, који сваки тједан нестрпљиво је ишчекује чак 12 милијуна гледатеља!
У продукцији Диснеyа и Ин Д Хоусе Продуцтионс („Небо и земља) приказана је почетком ове године нова турска серија „Интикам на турском Каналу Д. Серија је ремаке америчке популарне психолошке драме „Ревенге, с којом је Маделине Стоwе заслужила номинацију за „Златни глобус, а ТВ драма, приказана на АБЦ-у, постала побједница термина свих америчких канала у скупини од 18 до 49 година. Номинирана за награду најбоље драмске серије на „2012 Пеопле'с Цхоице Аwардсима, серија је постала прва на АБЦ-у која се након „Изгубљених успјела наметнути у ударном термину од 22 сата те чак крајем 2012. преузети ударни термин „Куќаницама.
На трагу великог успјеха и наслијеѓа америчке серије „Ревенге, у режији Месуде Ераслан и сценариста Беркуна Оyа снимљена је турска иначица у којој је засјала прослављена и талентирана турска глумица Берен Саат, добро позната и хрватском гледатељству. Привлачна и успјешна глумица може се похвалити с двије „Голден Буттерфлy Аwардс награде те титулом једне од најљепших и најбоље плаќених глумица Турске. Роѓена у Анкари, заводљива глумица каријеру је започела 2004. да би прошле године забиљежила наступ с Моницом Беллуци у изврсно прихваќеном дугометражном филму „Рхино Сеасон. Ова година за младу глумицу, удану за популарног турског поп пјевача Кенана Доğулуа, обиљежена је серијом Интикам, која се почетком године почела приказивати у Турској, а веќ у рекордном року стиже на екране РТЛ Телевизије. Прва сезона серије има 44 епизоде и упознаје нас са сретним животом дјевојчице Дерин Çелик (Берен Саат) и њезиног оца Адила (Бурак Давутоğлу), до тренутка када Адил буде оптужен за злочин који није починио и када је осуѓен на доживотни затвор. Дерин своје дјетињство проводи у сиротишту, вјерујуќи у очев злочин. Након смрти оца, из његовог дневника Дерин дознаје све о његовој невиности те га одлучи осветити. Дјевојка креира нови идентитет и име Yаğмур Öзден, изнајми апартман у близини обитељи Арсоy те се полако уздиже на друштвеној љествици, како би се приближила и уништила оне који су јој упропастили живот. Успије се додворити Емреу (Мерт Фиерат) те се посве увуќи у живот обитељи Арсоy.
У одлично прихваќеној турској серији коју, занимљиво, у Турској према истраживању највише прати добростојеќи дио гледатељства, осим Берен Саат, улоге су подијељене Мерту Фирату и Нејат Ислер, Енгин Хепилери, Зафер Алгöз, Арзу Гамзе Кıлıнç, Езги Еyüбоğлу и другима, који су успјели изнимну америчку серију пренијети једнако увјерљиво оригиналу, смјестити је у другачије поднебље те драмској серији с елементима трилера и психолошке драме приступити на осебујан и шармантан источњачки начин. Визуално беспријекорна, у сурадњи с великим Диснеyем, „Освета ќе истовремено освојити заљубљенике у турске драме, али и обожаватеље добре интриге и узбудљивих америчких трилера.

Слики

ОсветаОсветаОсветаОсветаОсветаОсветаОсветаОсветаОсветаОсветаОсветаОсветаОсветаОсветаОсвета

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Harry Wild (2022)

    image
    A recently retired English professor discovers a real knack for investigation and cannot help but interfere with the cases assigned to her police detective son.
  • Петра (2020)

    image
    Воѓен ликовима, крими-серијал "Петра" оживљава необичну детективку из награѓиваних романа Алисије Хименез Бартлет. Петра Деликато, која се два пута развела, ради...
  • Поаро (1989)

    image
    Дејвид Сашет го остварува најдобриот приказ на славниот Белгиец на Агата Кристи, бидејќи со голем жар се предал на истражување. Ги прочитал сите романи, кратки...
  • Плаве крви (2010)

    image
    Серија прати живот обитељи Реаген, чија је глава обитељи Франк Реаган (Том Селлецк), полицијски начелник. Његова кќи Ерин (Бридгет Моyнахан) је помоќник окружног...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.