сезона: 1

епизода: 12

Содржина

Градиќ Еверwоод у америчкој савезној држави Колорадо, шармантно је и сликовито мјесташце меѓу сњежним врховима величанственог Роцкy Моунтаинса. Понекад се чини како се у Еверwооду никад ништа не мијења, те би можда ситуација и остала таква да се у граду нису појавили Броwнови, обитељ у потрази за мјестом гдје ќе им зацијелити ране из прошлости, али и потврдом да вриједности малога града могу опстати у свијету који се рапидном брзином непрестано мијења. Њихов долазак напослијетку ќе утјецати на животе свих становника Еверwоода.
Живот доктора Андреwа Андy Броwна (Треат Wиллиамс) промијенио се заувијек када му је умрла супруга. До тог несретног тренутка био је свјетски признат неурокирург чија је каријера увијек узимала предност над његовим родитељским обавезама. Сада, суочен са задатком самосталног одгајања деветогодишње Делие (Вивиен Цардоне) и петнаестогодишњег Епхрама (Грегорy Смитх), Андy одлучује напустити Неw Yорк како би се скрасили у угодном Еверwооду.
Wарнер Бротхерс нам представља Еверwоод, задивљујуќу драмску серију о тајнама људског срца те снази која је потребна за промијену властитог живота. Аутори Грег Берланти и Мицкеy Лидделл воде нас у Еверwоод, градиќ који ипак није онакав какав на почетку изгледа. Грег Берланти је најпознатији по каријери сценариста популарне тинејџерске серије Даwсон’с Цреек, а режирао је и хваљени независни филм Тхе Брокен Хеартс Цлуб: А Романтиц Цомедy.
У главној улози доктора Андyја Броwна гледамо искусног Треата Wиллиамса, најпознатијег по лику Бергера у филму Хаир (Коса) Милоса Формана за коју је 1979. заслужио номинацију за Златни глобус.
Са непуних 20 година иза себе, Грегорy Смитх се веќ може похвалити завидном филмографијом од девет наслова, меѓу којима се свакако истичу Тхе Патриот гдје је глумио уз Мел Гибсона, те Америцан Оутлаwс у којем су му колеге били Цолин Фарелл и Сцотт Цаан. Његова сестра за потребе серије, Вивиен Цардоне је најпознатија по улози младе Марцее у оскаровцу А Беаутифул Минд, а Еверwоод јој је прва ТВ улога.
Позорнији гледатељи ќе се Дебре Моонеy вјеројатно присјетити из филмова Деад Поетс Социетy (Друштво мртвих пјесника), Наполеон или Тоотсие, те ТВ серија Тхе Працтице (Правда за све) или Росеанне, а гостовала је и у Сеинфелду, Мурпхy Броwн, Wилл & Граце и Еверyбодy Ловес Раyмонд (Сви воле Раyмонда).
Уз такоѓер сјајан остатак глумачког ансамбла, који је свакако гаранција квалитетне драмске серије, Еверwоод ќе својом хуманом темом засигурно освојити срца свих заљубљеника топле животне приче у оквиру квалитетне драмске серије.

Слики

ЕверwоодEverwood 02Everwood 03Everwood 04Everwood 05Everwood 06Everwood 07

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Аси (2007)

    image
    Снажна прича о љубави чије остварење пријече утези прошлости. Заслужује епитет једне од најбољих турских серија. У причи о новој аристокрацији, љубави према земљи...
  • Блеја

    image
    Блеја је кратка играна структура у трајању од десетак минута, у којој пратимо свакодневна дешавања у улазу једне стамбене зграде у Београду. Осамнаестогодишњаци...
  • Auf Streife – Die Spezialisten (2015)

    image
  • Време на злото (2021)

    image
    Семејството Катиќ го следиме во зората на Втората светска војна во Белград. Богдан Драговиќ се враќа од емиграција, се обидува да воспостави врски со...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.