Оценка на корисникот: 1/10

сезона: 2

епизода: 6 - лифестyле емисија

Содржина

У данашњој епизоди „инДизајна“ посјетит ќемо шармантно уреѓен поткровни стан дизајнерице Тене Косор који је уградбом кровних прозора постао оаза свјетлости и мира. У рубрици „Стварамо дом“ водимо вас кроз све фазе преуреѓења купаонице старе 20 година. Ретро стил у уреѓивању интеријера вратио се на велика врата, стога ќемо вам показати како да сами израдите уникатни тањур за свој зид. Водимо вас и на "Боилинг поинт" гдје ќемо видјети како су двије младе дјевојке стари стан претвориле у изложбену галерију. Ако сте мислили да се судопери израѓују само од иноxа, преварили сте се - постоји широки избор судопера који ќе вам одузети дах својим розим, плавим и жутим бојама.

времетраење: 30 мин

Слики

ИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном Микулец

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.