сезона: 2

епизода: 7 - лифестyле емисија

Содржина

У овотједној рубрици "Дизајнерски простори" екипа је посјетила ВИП цлуб на загребачком главном тргу. Иако је црвена боја интеријера само за оне најхрабрије, у комбинацији с црном ова идеја надилази сва очекивања. Мирјана се бацила у коштац с црном и црвеном бојом и направила радну собу инспирирану филмом В фор Вендетта. Нова Уради сам рубрика показат ќе гледатељима како направити кревет, и то за 20 куна. Палете умјесто подница, а узглавље од дрвене летвице и конца – не звучи лоше! Подови и зидови одавно су се престали облагати керамиком и дрвом. ИнДизајн представља високо декоративну смолу која се поставља и на подове и на зидове. Смола се може осликавати, а нема фуга за чишќење. У Макеовер рубрици сазнајте како смо од старе и дерутне благоваонице створили бијели и романтични простор.

времетраење: 30 мин

Слики

ИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном Микулец

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Pasditja ime

    image
  • Belve

    image
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
  • У свом филму (2017)

    image
    Тончица Чељуска ќе показати да иза свакога успјеха стоји особа која се држала свог филма. Гости у емисији бит ќе успјешни појединци - пословни људи, знанственици,...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.