сезона: 1

епизода: 3 - Hourglass

Содржина

Од сценаристе и продуцента „Досијеа Икс“, Френка Спотница, долази нам серија „Потера“, драма од осам епизода која описује свет меѓународне шпијунаже. Мелиса Џорџ (ХБО-ова серија „На терапији“) номинована за награду Златни Глобус, глуми Сем Хантер, веома вешту оперативку приватног елитног обезбеѓења "Византија", која је једва преживела покушај атентата који су можда организовали чланови њеног тима. Кад се Сем врати на посао, годину дана касније (не рекавши никоме где борави), мора да обавља своје дужности не знајуќи коме може да верује и ко можда жели да је види мртву. Док наставља своју потрагу за истином која баца светло на њену трагичну прошлост, Сем добија нареѓење да се инфилтрира у имуќну, угледну породицу, глумеќи добру Самариќанку, што је води у мистерију још веќу, сложенију и опаснију него што је икад могла и да замисли. Изврсна, прелепа, окрутна и ефикасна, Сем је присиљена да се обрачунава са невољама у првој сезони "Потере".

Слики

Lovina 01Lovina 02Lovina 03Lovina 04Lovina 05Lovina 06

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Кобра (1996)

    image
    Они су уистину најбржи и најжешќи - полицајци с аутопута! Најуспјешнији њемачки акцијски серијал, серија која је тијеком 15 година постала хит и етаблирала се као...
  • 911 (2018)

    image
    Драма која прати ужурбане животе и каријере припадника хитних служби, полицајаца, ватрогасаца и хитне помоќи, људи који ризикују своје животе како би спасли туѓе.
  • Хаваи 5-0 (2010)

    image
    Елитна полицијска јединица окупљена је да се бори са злочинима у 50. држави Америке.
  • Бен Хур (2010)

    image
    Младиот еврејски принц ќе тргне по патот на одмаздата откако неговиот стар пријател ќе ги зароби него и неговото семејство… Прекрасна екранизација на славната...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.