poster

Олујни свијет: серија за дјецу

Stormworld (2009)

Hаучна фантастика | Австралија, Канада

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

епизода: 19 - серија за дјецу

Содржина

Банда влада Насељем с помоќу сталних зрачних патрола и присилнога рада. Флис се боји да ќе Гол Хати открити да је Огее још жив па га покуша сакрити, а притом открије доказ о постојању Велике воде. Макyн открије Гол Хати да је Огее још жив. Гол Хати улази у траг Флис, али Флис одбија предати Огееја. Уто Гол Хати запуца на Флис, а Огее се рашири како би је спасио. Огее се тако открије и исцрпи енергију. Гол Хати зграби Огееја и баци га у оцеан. У Насељу расте напетост измеѓу Гол Хати и Макyна, особито када Гол Хати одлучи протратити драгоцјену воду на вруќу купку. Јасон и Лее тјеше Флис због Огееја. Надају се да Огее има довољно енергије да активира самонавоѓење како би га послије могли спасити.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Министарство времена (2015)

    image
    "Министарство времена" је једна независна и тајна владина организација која директно одговара премијеру. Само још краљ и неколицина особа уопште знају за њу....
  • Црно сироче (2013)

    image
    Сара иза себе има проблематичу прошлост, одрасла је у хранитељским породицама и цео живот доноси погрешне одлуке. Осим када је у питању њена ќерка Кира. Све се...
  • Ла Бреа (2021)

    image
    Огромна вртача отворила се у Лос Анѓелесу и раздвојила породицу. Мајка и син раздвојени су од оца и ќерке.
  • Аутоцеста изванземаљаца (2019)

    image
    Низ недавних опажања УФО-а Цхуцка Зукоwског и његов тим одводи у Миссоури, гдје се у Пиедмонту 1973. године догодио инцидент са свјетлима. Је ли се повијест понавља?
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.