poster

Олујни свијет: серија за дјецу

Stormworld (2009)

Hаучна фантастика | Австралија, Канада

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

епизода: 8 - серија за дјецу

Содржина

Посаду Олујнога јахача одводе као затворенике у Нову Аркодију гдје она убрзо упознаје строго аркодијско друштво. Њихов став заинтригира најмлаѓег аркодијског извиѓача Васлера који жарко жели учити од њих. Но остали су Аркодијци веома опрезни према аутсајдерима. Флис се брине јер Лее у затвору младој Аркодијки Мефанији говори превише о животу у Насељу. Васлер начује како Вос говори оцу да ќе наудити дјечацима ако му Флис не покаже како се вози Олујни јахач. Страхујуќи за њихову сигурност, Васлер ослобаѓа посаду из затвора, но Мефанија га издаје и тјера с отока. Виши члан аркодијскога вијеќа проглашава Васлера издајником и он нема другога избора него да с посадом Олујнога јахача напусти Нову Аркодију.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Духовите на Морган Сити (2019)

    image
    Након вала необичних и необјашњивих случајева у Морган Цитyју у Лоуисиани, градоначелник и шеф полиције ангажирају стручњаке за паранормално како би им помогли.
  • Министарство времена (2015)

    image
    "Министарство времена" је једна независна и тајна владина организација која директно одговара премијеру. Само још краљ и неколицина особа уопште знају за њу....
  • Црно сироче (2013)

    image
    Сара иза себе има проблематичу прошлост, одрасла је у хранитељским породицама и цео живот доноси погрешне одлуке. Осим када је у питању њена ќерка Кира. Све се...
  • Ла Бреа (2021)

    image
    Огромна вртача отворила се у Лос Анѓелесу и раздвојила породицу. Мајка и син раздвојени су од оца и ќерке.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.