poster

Олујни свијет: серија за дјецу

Stormworld (2009)

Hаучна фантастика | Австралија, Канада

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

епизода: 9 - серија за дјецу

Содржина

Васлер моли да се врате у Нову Аркодију јер се мора опростити од обитељи. На Јасоново изненаѓење Флис пристане. Док Васлер вири како би видио мајку, Лее и Јасон откривају да је Кхелиоз Восу пренио важне податке о Насељу. Кхелиоз напушта аркодијски оток, а Вос шаље Дреслера и Апседа да поѓу за њим за случај да је поморац лагао. Лее, Јасон и Васлер враќају се на Олујнога јахача и Флис креќе у потрагу за Кхелиозом. Стигавши до Валигата, открију да је Кхелиоза опколила алга крвопија. Флис допушта Кхелиозу да се укрца на Олујнога јахача само ако им пристане показати свој дио карте, на што овај пристаје. Кад посада пристане на оток да би попунила залихе, открију доказе да је Флисин отац био ондје.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Духовите на Морган Сити (2019)

    image
    Након вала необичних и необјашњивих случајева у Морган Цитyју у Лоуисиани, градоначелник и шеф полиције ангажирају стручњаке за паранормално како би им помогли.
  • Министарство времена (2015)

    image
    "Министарство времена" је једна независна и тајна владина организација која директно одговара премијеру. Само још краљ и неколицина особа уопште знају за њу....
  • Црно сироче (2013)

    image
    Сара иза себе има проблематичу прошлост, одрасла је у хранитељским породицама и цео живот доноси погрешне одлуке. Осим када је у питању њена ќерка Кира. Све се...
  • Ла Бреа (2021)

    image
    Огромна вртача отворила се у Лос Анѓелесу и раздвојила породицу. Мајка и син раздвојени су од оца и ќерке.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.