poster

U potrazi za Eskobarovim milionima

Finding Escobar's Millions (2017)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 5

Содржина

Нарцос, али овај пут са стварним агентима и сурадницма Пабла Есцобара, "краља кокаина", једног од најтраженијих и најбогатијих криминалаца у повијести.
На врхунцу своје моќи, осамдесетих година, Есцобар је зараѓивао чак 400 милијуна долара тједно. Ова импозантна количина новца захтијевала је и посебну креативност у трошењу, а када је понестало идеја, своје баснословно богатство, углавном у готовинском новцу, почео је закопавати на пажљиво бираним локацијама широм Колумбије.
Дисцоверy Цханнел је добио ексклузиван приступ и подршку владе Колумбије, захваљујуќи којој је покренута јединствена експедиција и снимљена серија "У потрази за Есцобаровим милијунима".
Точна количина која је сакривена у посемним скровиштима није позната. Вјерује се да су један дио новца откопали и узели Есцобарови најближи сурадници, непосредно након његове смрти. Ипак, сви, укључујуќи и њих и америчке агенте, сугласни су да је још много новца остало непронаѓено. Професионална истрага никада није покренута, као ни адекватна претрага терена... Све до сада!
У потрази су судјеловали професионалних ловаци на благо, бивши Есцобарови сурадници и амерички агенти ДЕА-е (Друг Енфорцемент Администратион) који су га пратили. Овај тим ќе путовати широм Колумбије и тражити трагове у градовима и селима Есцобаровог кокаинског царства. Због опсега експедиције и потенцијалних сигурносних проблема, у сваком тренутку ќе их штитити приватни професионалци и јединица колумбијске војске.
Како изгледа лов на благо епских размјера, колики су особни улози, а каква сјеќања и искуства оних који су се борили у нарко рату, на линијама фронте, један поред другога и један против другога, гледајте у серијалу “У потрази са Есцобаровим милијунима”.

Слики

U potrazi za Eskobarovim milionimaU potrazi za Eskobarovim milionimaU potrazi za Eskobarovim milionimaU potrazi za Eskobarovim milionimaU potrazi za Eskobarovim milionimaU potrazi za Eskobarovim milionimaU potrazi za Eskobarovim milionimaU potrazi za Eskobarovim milionimaU potrazi za Eskobarovim milionimaU potrazi za Eskobarovim milionimaU potrazi za Eskobarovim milionimaU potrazi za Eskobarovim milionima

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Неразјаснетите досиеја на НАСА (2012)

    image
    Непознати летеќи објекти снимљени НАСА-иним камерама, пилоти који су властитим очима примјетили тајанствена свјетла, необичне сјене на Марсу - све су то феномени...
  • Spycraft (2020)

    image
    Follows intelligence experts who offer an look behind the CIA's most secretive operations throughout history and the devices that made them possible.
  • Ловот (2015)

    image
    Ова фасцинантна нова серија дјело је извршног продуцента серија "Планет Земља" и "Ледени планет". Вјечна борба грабежљиваца и њиховог плијена један је од...
  • How Stuff Works (2008)

    image
    HowStuffWorks is about the stuff that makes the world go 'round. It's truly incredible to see the ingenious lengths people go to in order to extract rubber and...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.