рејтинг: 6.6/10
Оценка на корисникот: 9.5/10
(4 гласови)

Непознати летеќи објекти снимљени НАСА-иним камерама, пилоти који су властитим очима примјетили тајанствена свјетла, необичне сјене на Марсу - све су то феномени које ќе водеќи свјетски знанственици проучавати у овом документарном серијалу. Њихов коначни циљ? Пронаќи одоговор на питање које нас мучи стољеќима: Јесмо ли сами у свемиру?

Се прикажува на каналите:

Discovery Science  Travel Channel  

Беше на каналите:

Welt  EXP Shkence  Discovery Channel  

Следна епизода:

Утре
08:48
Неразјаснетите досиеја на НАСА 1, Еп. 2, Вонземјански убиствен зрак
Утре
09:36
Неразјаснетите досиеја на НАСА 1, Еп. 3, Издигнувањето на црниот витез
Утре
11:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 4, Еп. 6, Клетвата на црвената планета
Утре
18:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 4, Еп. 7, Мистеријата на невидливата планета
петок
08:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 1, Еп. 4, Меѓуѕвездена златна треска
петок
08:48
Неразјаснетите досиеја на НАСА 1, Еп. 5, Епизода 5
петок
09:36
Неразјаснетите досиеја на НАСА 1, Еп. 6, Епизода 6
петок
11:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 4, Еп. 7, Мистеријата на невидливата планета
петок
18:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 4, Еп. 9, Најдлабоката тајна на Марс
недела
06:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 4, Еп. 4, Соседната Земја
недела
07:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 4, Еп. 5, Месечината која исчезнала
недела
08:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 4, Еп. 6, Клетвата на црвената планета
недела
09:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 4, Еп. 7, Мистеријата на невидливата планета
недела
10:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 4, Еп. 9, Најдлабоката тајна на Марс
понеделник
11:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 4, Еп. 9, Најдлабоката тајна на Марс
2.10.23
18:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 5, Еп. 1, Заговорот за НЛО на ЏФК
2.10.23
22:40
Неразјаснетите досиеја на НАСА 4, Еп. 3, Блиската средба на претседателот
2.10.23
23:30
Неразјаснетите досиеја на НАСА 4, Еп. 4, Соседната Земја
3.10.23
11:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 5, Еп. 1, Заговорот за НЛО на ЏФК
3.10.23
18:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 5, Еп. 2, Клетвата на гасовитиот џин
4.10.23
11:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 5, Еп. 2, Клетвата на гасовитиот џин
4.10.23
18:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 5, Еп. 3, Злобниот близнак на сонцето
5.10.23
11:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 5, Еп. 3, Злобниот близнак на сонцето
5.10.23
18:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 5, Еп. 4, Тајни вонземјани
6.10.23
11:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 5, Еп. 4, Тајни вонземјани
6.10.23
18:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 5, Еп. 5, Стонхенџ на Марс
8.10.23
06:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 5, Еп. 1, Заговорот за НЛО на ЏФК
8.10.23
07:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 5, Еп. 2, Клетвата на гасовитиот џин
8.10.23
08:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 5, Еп. 3, Злобниот близнак на сонцето
8.10.23
09:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 5, Еп. 4, Тајни вонземјани
8.10.23
10:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 5, Еп. 5, Стонхенџ на Марс
9.10.23
11:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 5, Еп. 5, Стонхенџ на Марс
9.10.23
18:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 5, Еп. 6, Тајната одмазда на ЦИА
9.10.23
22:40
Неразјаснетите досиеја на НАСА 4, Еп. 5, Месечината која исчезнала
9.10.23
23:30
Неразјаснетите досиеја на НАСА 4, Еп. 6, Клетвата на црвената планета
10.10.23
11:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 5, Еп. 6, Тајната одмазда на ЦИА
10.10.23
18:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 5, Еп. 8, Ѕвездата на смртта на Сатурн
11.10.23
11:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 5, Еп. 8, Ѕвездата на смртта на Сатурн
11.10.23
18:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 1, Еп. 1, Епизода 1
12.10.23
11:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 1, Еп. 1, Епизода 1
12.10.23
18:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 1, Еп. 2, Вонземјански убиствен зрак
13.10.23
11:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 1, Еп. 2, Вонземјански убиствен зрак
13.10.23
18:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 1, Еп. 3, Издигнувањето на црниот витез
15.10.23
06:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 5, Еп. 6, Тајната одмазда на ЦИА
15.10.23
07:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 5, Еп. 8, Ѕвездата на смртта на Сатурн
15.10.23
08:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 1, Еп. 1, Епизода 1
15.10.23
09:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 1, Еп. 2, Вонземјански убиствен зрак
15.10.23
10:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 1, Еп. 3, Издигнувањето на црниот витез
16.10.23
11:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 1, Еп. 3, Издигнувањето на црниот витез
16.10.23
18:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 1, Еп. 4, Меѓуѕвездена златна треска
16.10.23
22:40
Неразјаснетите досиеја на НАСА 4, Еп. 7, Мистеријата на невидливата планета
16.10.23
23:30
Неразјаснетите досиеја на НАСА 4, Еп. 9, Најдлабоката тајна на Марс
17.10.23
11:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 1, Еп. 4, Меѓуѕвездена златна треска
17.10.23
18:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 1, Еп. 5, Епизода 5
18.10.23
11:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 1, Еп. 5, Епизода 5
18.10.23
18:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 1, Еп. 6, Епизода 6
19.10.23
11:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 1, Еп. 6, Епизода 6
19.10.23
18:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 2, Еп. 1, Живот во пеколот
20.10.23
11:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 2, Еп. 1, Живот во пеколот
20.10.23
18:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 2, Еп. 2, Таен терор
22.10.23
06:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 1, Еп. 4, Меѓуѕвездена златна треска
22.10.23
07:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 1, Еп. 5, Епизода 5
22.10.23
08:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 1, Еп. 6, Епизода 6
22.10.23
09:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 2, Еп. 1, Живот во пеколот
22.10.23
10:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 2, Еп. 2, Таен терор
23.10.23
11:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 2, Еп. 2, Таен терор
23.10.23
18:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 2, Еп. 3, Убиствени оружја
23.10.23
22:40
Неразјаснетите досиеја на НАСА 5, Еп. 2, Клетвата на гасовитиот џин
23.10.23
23:30
Неразјаснетите досиеја на НАСА 5, Еп. 3, Злобниот близнак на сонцето
24.10.23
11:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 2, Еп. 3, Убиствени оружја
24.10.23
18:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 2, Еп. 4, Чеканот на Тор
25.10.23
11:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 2, Еп. 4, Чеканот на Тор
25.10.23
18:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 2, Еп. 5, Одмазда на светулките
26.10.23
11:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 2, Еп. 5, Одмазда на светулките
26.10.23
18:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 2, Еп. 6, Вселенски од
27.10.23
11:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 2, Еп. 6, Вселенски од
27.10.23
18:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 2, Еп. 7, Го бомбардиравме Јупитер?
29.10.23
06:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 2, Еп. 3, Убиствени оружја
29.10.23
07:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 2, Еп. 4, Чеканот на Тор
29.10.23
08:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 2, Еп. 5, Одмазда на светулките
29.10.23
09:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 2, Еп. 6, Вселенски од
29.10.23
10:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 2, Еп. 7, Го бомбардиравме Јупитер?
понеделник, 30 октомври 2023
11:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 2, Еп. 7, Го бомбардиравме Јупитер?
понеделник, 30 октомври 2023
18:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 2, Еп. 8, Нацисти на месечината
понеделник, 30 октомври 2023
22:40
Неразјаснетите досиеја на НАСА 5, Еп. 4, Тајни вонземјани
понеделник, 30 октомври 2023
23:30
Неразјаснетите досиеја на НАСА 5, Еп. 5, Стонхенџ на Марс
вторник, 31 октомври 2023
11:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 2, Еп. 8, Нацисти на месечината
вторник, 31 октомври 2023
18:00
Неразјаснетите досиеја на НАСА 3, Еп. 1, Плутон под притисок
ПРЕПОРАКИ
 • Династии (2018)

  image
  Уѓите у свијет династијских борби за моќ и обитељских издаја, који је драматичнији него у било којем роману. Серија снимана више од четири године на...
 • Машине које су изградиле свет (2021)

  image
  The stories behind innovations such as TV, radio, phones, airplanes, motorcycles and power tools as well as the inventors including Nikola Tesla, William Harley,...
 • Најубавите патувања со воз (2019)

  image
  Actor Bill Nighy narrates as cameras follow trains travelling though some of the most scenic landscapes in the world. The stories of these iconic railways are...
 • WISO (1984)

  image
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.