poster

Хеартланд: Something's Got to Give

Heartland (2022)

Режисер: Ken Filewych

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 16

епизода: 1 - Something's Got to Give

Содржина

Серија Хеартланд одвија се на ранчу на брежуљкастим обронцима канадског Стјењака, у близини измишљеног града Худсона у држави Алберти. На почетку смо 16. сезоне у којој Амy Флеминг Борден заједно са својом обитељи креќе храбро у будуќност. За њу то значи да се напокон мора суочити са животом, с новом надом и циљевима. На том новом путу рјешават ќе тешке случајеве у вези с коњима који требају њезину помоќ, стварат ќе нова пријатељства, а можда чак и наѓе нову љубав.
Амyна кќи Лyндy слиједит ќе мамине стопе и зарана показивати изниман талент за коње, који ќе се развијати тијеком ове сезоне.
Амyн дјед Јацк и његова жена Лиса живе сан за који су се обоје напорно борили, али схватит ќе и да су се појавиле и непредвиѓене посљедице у остварењу тога сна.
Лоу, Амyна сестра поновно је са својим мужем Петером, Катие се бори да наѓе своје мјесто под сунцем и у својој обитељи. Тим никада није био сретнији откад је у браку с Јессицом, али дух из прошлости натјерат ќе га да размисли о погрешкама које је учинио прије много година и потражи начин како да се због њих искупи. Али најважније је да обитељ остаје на окупу, чвршќа него што је икада била.
Увјерљивости и популарности серије придоноси и то што су глумци остали вјерни својим улогама и постојано настављају сагу из сезоне у сезону, за разлику од дуговјечних америчких серија у којима се глумци у главним улогама често измјењују.
Хеартланд је и најдужа једносатна драмска серија на канадској телевизији и прва епизода 16. сезоне уједно је и 235. епизода.
Након још једног успјеха чудотворке, Амy процјењује своју улогу у Центру за младе, Јацку недостаје Лиса, особито након што су се Тим и Јессица морали доселити у куќу.

Сцеарист:
времетраење: 45 мин

Слики

ХеартландХеартландХеартландХеартландХеартландХеартландХеартландХеартландХеартландХеартландХеартландХеартландХеартландХеартландХеартланд

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Emperatriz (2011)

    image
    Далеко од свог дома, у сунчаном Лос Ангелесу, усамљена Емператриз Јурадо (Грабриела Спаниц) у очају тражи човјека свог живота, Арманду Мендозу (Омар Фиеро), како...
  • Мојата генијална другарка (2018)

    image
    Кога најважната пријателка во нејзиниот живот исчезнува без трага, Елена Греко, која сега е постара жена што живее во куќа полна со книги, го вклучува својот...
  • Плачот на виолината (2007)

    image
    Хусеин Кенан е чувствителен и талентиран музичар кој се обидува да ја надмине болката која животот му ја нанел. Неговото детство е обележано со самоубиството на...
  • Еуфорија (2019)

    image
    Драмската серија „Еуфорија“ ни дава нов поглед на наративот за созревањето, истражувајќи го тинејџерскиот свет полн со забава. Серијата ни ја прикажува...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.