poster

Total Wipeout: Champion of Champions

Total Wipeout (2009)

Гејм шоу, Акција | Обединетото Кралство, Аргентина

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 3

епизода: 8 - Champion of Champions

Содржина

Док се у неким схоwовима траже надљудске способности или вокалне вјештине, 20 натјецатеља у забавном окружењу, у Буенос Аиресу, натјечу се за позамашну новчану награду од 10 тисуќа фунти, а све што морају је проќи захтјевне полигоне који се можда на прву чине једноставнима, но заправо траже високу физичку спремност те одличну равнотежу.

У епизодама у којима ќе засигурно бити прегршт смијеха као и урнебесних падова, натјецатеље и њихове (не)спретне покрете коментират ќе комичари Горан Вугринец и Влатко Штампар.

Горан Вугринец станд-уп комедијом почео се бавити 2009., након радионица у склопу Парк ин Загреб Суммер Фестивала на популарном Рибњаку. Први наступ услиједио је пар тједана касније и, како каже, прошао је катастрофално. 'Имао сам три форе од чега сам двије лоше испричао, а треќу заборавио. Но свидјело ми се и загризао сам па сам исте године у листопаду освојио своју прву титулу мјесечног побједника отвореног микрофона и почео наступати с профиќима. Све остало је легенда', смије се Горан који данас иза себе има више од 700 наступа те стотињак водитељских ангажмана.
Кад нарасте, вели, жели постати астронаут што му је крајем 2013. умало пошло за руком у Аxе Аполло Спаце Ацадемy у Орланду гдје је послао свој видео с објашњењем зашто би баш он требао отпутовати у свемир. Иако није прошао, добро се забавио.
Горан за себе каже да је одличан аниматор и зафркант те да се у слободно вријеме озљеѓује возеќи брдски бицикл.
Уз његово раме стоји и Влатко Штампар, архитект по струци који је каријеру започео с 20 година, на вечерима отвореног микрофона у загребачком Пургерају. Судјелујуќи у формирању загребачке станд-уп сцене, Влатко се прометнуо у незаобилазно станд-уп име“на овим просторима”. Влатко веќ годинама постојано насмијава посјетитеље загребачког Студија смијеха, а сада ќе и гледатеље РТЛ-а, баш као и његов колега Горан.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • 3, 2, 1 - кухај! (2014)

    image
    Кулинарски ТВ шоу РТЛ-а у којем се парови такмиче у узбудљивим и непредвидљивим кулинарским изазовима! Гастро ентузијасти се за титулу најбољег и награду од 100...
  • Изведи ме (2016)

    image
    Освојити срце једне девојке сигурно неќе бити лак задатак, а они ќе их освајати како физичким изгледом, тако и интелектом и способностима. Након треќе сезоне...
  • Патрола на автопат (1999)

    image
    Ова серија доноси најлуѓе авантуре чланова новозеландске цестовне патроле; пуно каоса на аутоцестама, возачких неподопштина, брзих потјера с аутима и псима у...
  • Сурвивор (2022)

    image
    Након потраге за кандидатима који су спремни упустити се у авантуру живота и искушати властите границе издржљивости, Нова ТВ ускоро на мале екране доноси забавно...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.