Професионалните папараци на ова реално шоу носат снимки што ги снимиле низ целиот Балкан во изминатиот период.
Ловот на папарацо ги носи сите тековни настани од светот на семејниот живот на познати луѓе на Балканот. Ексклузивни записи за нови љубовни избори на сцената што другите медиуми досега не ги откриваат, но и наши видео докази поврзани со актуелни теми. Постојат и снимки направени во текот на летото на црногорското и хрватското крајбрежје, како и сите тековни настани што се снимени во главниот град на Србија, каде живеат најголем број на познати личности.

Се прикажува на каналите:

BN 2 HD  Grand TV  BN  ALFA TV  

Следна епизода:

вторник
17:30
Папарацо ®
вторник
23:00
Папарацо
Утре
03:10
Папарацо
Утре
03:10
Папарацо
сабота
19:10
Папарацо лов
недела
15:00
Папарацо ®
13.5.24
09:00
Папарацо ®
Препораки
  • Продаја из складишта (2011)

    image
    Пар који се надмеќе за велике износе растрзан је измеѓу великог тегљача, љубазности добављача, опреме за студија и аукције на другом делу града.
  • Нови живот под сунцем (2016)

    image
    Series following intrepid expats as they chase a dream life in the sun and set up new businesses abroad. Just how easy is it to start a new life, and is the grass...
  • Венчаница из снова (2007)

    image
    Brides-to-be from all over America come to Kleinfeld in New York to finally say yes to their wedding dress.
  • Алјаска: Новата генерација (2020)

    image
    У новом серијалу, Аљаска: Нова генерација на ТВ каналу Натионал Геограпхиц, нова генерација становника противи се друштвеним нормама и игра по сопственим...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.