рејтинг: 7.9/10
Оценка на корисникот: 10/10
(2 гласови)

сезона: 3

епизода: 1

Содржина

1774. Угрожена је владавина велике и моќне Катарине. Траје руско-турски рат и празни царску ризницу. Појављују се бројни самозванци који претендирају на пријестоље. Сељачки устанак у пуном је јеку, под водством Јемељана Пугачова, који се прогласио Петром ИИИ. Опасност пријети и на двору: великаши желе предати пријестоље њезину најстаријем сину Павлу. Катарину и у приватном животу море бриге. Изгубила је наду да ќе имати дијете с кнезом Потемкином. Има нове љубави, нове миљенике. Али највеќа и најважнија царичина љубав сама је Русија. Катарина мора донијети одлуке које ќе одредити судбину њезина пријестоља и царства.
---
1774. Руско Царство. На југу, Руско-турски рат траје више од пет година. Ризница је празна. У Француској се појављује преварантица која тврди да је унука Петра Великог и претендира на руски трон. На западу Царства избија устанак под водством Јемељана Пугачова.

Слики

Катарина Велика - СамозванциКатарина Велика - СамозванциКатарина Велика - СамозванциКатарина Велика - СамозванциКатарина Велика - СамозванциSovtelexportSovtelexportSovtelexportSovtelexportКатарина Велика - СамозванциКатарина Велика - СамозванциКатарина Велика - СамозванциКатарина Велика - СамозванциКатарина Велика - СамозванциКатарина Велика - Самозванци

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Позовите бабицу (2012)

    image
    Серија прати животписне приче из живота примаља у источном дијелу Лондона 50-их година, снимљена према бестселеру - мемоарима медицинске сестре Јеннифер Wортх.
  • Прљави секси новац (2007)

    image
    Моќ, привилегије и обитељски новац непредвидљива су комбинација. Жив доказ тога јест њујоршка обитељ Дарлинг. Бесрамно богати, смјестили су се високо на...
  • Време на злото (2021)

    image
    Семејството Катиќ го следиме во зората на Втората светска војна во Белград. Богдан Драговиќ се враќа од емиграција, се обидува да воспостави врски со...
  • ТВ календар

    image
    Сазнајте годишњице значајних догаѓаја као и датуме роѓења и смрти значајних личности које су обиљежиле ток светске историје.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.