епизода: 46

Содржина

Када се Марицхуy родила њезина мајка, мислеќи како умире, оставила ју је свеќенику да се брине за њу. Свеќеник ју је одвео у сиротиште из којег је Марицхуy као 14-огодишњакиња побјегла. Одрастајуќи на улици лијепа се дјевојка суочила с многобројним опасностима, а највеќи шок је доживјела како ју је пијанац покушао силовати. То искуство створи код Марицхуy одбојност према мушкарцима те јој приушти сталне ноќне море. Цанделариа је скромна перачица рубља која преузме бригу о лијепој дјевојци. Марицхуy се једног дана наѓе у невољи те заврши на суду, а у њезину обрану стане маркантни Јуан Мигуел Сан Роман. Јуан Мигуел је богати психоаналитичар који је несретно ожењен с Вивианом, женом заинтересираном само за забаву и ужитак. С Јуаном Мигуелом у његовој куќи још живе његова и Вивианина кќер Маyита, његова сестра Роцио и Вивианина мајка Онелиа. Вивиана ускоро оставља супруга те лажира своју смрт. Јуан Мигуел постане удовац, а опчињен невиношќу и анѓеоском љепотом Марицхуy преузима скрб над њом.


Марицхуy (Маите Перрони)
Сиромашна дјевојка из сусједства. Она је драга, слатка, врцкаста и бунтовна. Њезино дјетињство је било испуњено тугом, но унаточ томе кроз живот корача уздигнуте главе и позитивним ставом.

Маите Перони је роѓена 9. ожујка 1983. те је популарна мексичка глумица и пјевачица која се прославила по улози у теленовелама 'Опрезно с анѓелом', 'Ребелде' и 'Мој гријех'. Пјевачку славу ова је глумица стекла као чланица бенда РБД. Подријетлом је из Италије, али је роѓена у Мексику. Први велики успјех Маите је остварила у серији 'Ребелде' . Након распада бенда снимила је три пјесме за теленовелу 'Опрезно с анѓелом' и 'Мој гријех'. Ово јој је друга сурадња с Wилиамом Левyјем. Маите снима нову теленовелу 'Цацхито дел циело'. У њезин опус спадају и улоге у филмовима снимљенима ове године 'Ел аррибо де цонрадо сиерра' те 'Хола y Адиос'. Млада Маите је за улогу Марицхуy у овој теленовели добила награду Премиос ТВyНовелас. Такоѓер редовна је на листи најљепших особа према часопису Пеопле.


Јуан Мигуел (Wиллиам Левy)
Згодан, озбиљан те брижан мушкарац. Муче га проблеми из прошлости, а у свом послу је изванредан. Његова опчињеност с Марицхуy убрзо прерасте у велику љубав. Његова бивша жена учинила га је скептичним према животу. Обожава своју кќерку.

Wиллиам Левy веќ је давно проглашен миљеником жена диљем свијета. Wиллиам је роѓен 29. коловоза 1980. године у Цојимару на Куби те је најстарији од четворо браќе. Преселио се у Миами прије свог петнаестог роѓендана, а средњу школу похаѓао је у Флориди гдје се посветио својој великој љубави, басебаллу. Након уписа на факултет Wиллиам је од њега одустао те се одлучио посветити глуми. Глумио је у разним серијама, главну улогу је добио у теленовелама 'Побједа љубави', 'Опрезно с анѓелом' и 'Магична привлачност'. Левyја су гледатељи су упознали у 'Замци' те раскошно продуцираној 'Страсти'. Потврѓено је да ќе се Левy појавити и у треќој сезони серије Мујерес Асесинас. Левy се појавио и у видео спот латино диве Јениффер Лопез 'И'м инто yоу' те су се појавила шушкања како популарна пјевачица није одољела његовим чарима. Судјеловао је у схоwу Плес са звијездама у које му је партнерица била Цхерyл Бурке те је освојио треќе мјесто. Недавно је објављено како је Левy добио насловну улогу у новој сапуници 'Тормента'.
Занимљив је податак како је овај млади кубански глумац и бивши модел 2009. године прихватио католичанство. Популарно лице мексичких теленовела налази се и ове године на листи 50 најљепших људи на свијету према шпањолском издању часописа Пеопле. Wиллиам Левy има сина Цхристопхера и кќерку Каилеy с мексичко–америчком глумицом Елизабетх Гутиеррез. Wиллиам Левy је прије неколико мјесеци путем службеног тwиттера поздравио и све хрватске фанове.‘Данас жели послати посебан поздрав људима из Хрватске за њихове лијепе поруке упуќене мени’.

‘Опрезно с анѓелом’ први је пројект на којем се заједно појављују Wиллиам Левy и Маите Перрони. Због изванредне кемије ови глумци снимили су убрзо још једну заједничку теленовелу - ‘Побједа љубави’. Маите Перрони је за потребе снимања чак четири пута облачила вјенчаницу.

Слики

Napušteni anđeoNapušteni anđeoNapušteni anđeoNapušteni anđeoNapušteni anđeoNapušteni anđeoNapušteni anđeoNapušteni anđeoNapušteni anđeoNapušteni anđeoNapušteni anđeoNapušteni anđeoNapušteni anđeoNapušteni anđeoNapušteni anđeoNapušteni anđeoNapušteni anđeoNapušteni anđeoNapušteni anđeoNapušteni anđeo

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Сандитон (2019)

    image
    Недовршени посљедњи роман Јане Аустен живописно је упризорен у овој смионој и бриљантној адаптацији. Сандитион је мјесто које се брзо мијења. Ово некоќ успавано...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.