сезона: 1

епизода: 133 - Серија

Содржина

Андрија се збуни када му Вишња понуди да буде отац њезина дјетета. Кристијан се спрема с букетом цвијеќа отиќи к Еви, а Адела га у томе потиче. Андрија уз објашњење да би му било тешко само тако одреќи се дјетета које би било и његово одбије Вишњу. Након што су вечер провели заједно у кревету, Гордан поновно изненади Еву с прстеном. Кристијан је стигао у пансион, али му Крони каже да је Ева вани те да ју може причекати. Андрија забринуто размишља о својој ситуацији и могуќности да поновно невин заврши у затвору. Ева се збуни када ујутро по повратку од Гордана пронаѓе Кристијана како спава у фотељи у предворју. Крони јој потихо објасни како је дошао синоќ како би разговарао с њом. Лорета не може вјеровати да је Вишња прво питала Андрију хоќе ли бити отац њезина дјетета, те јој одржи моралну буквицу. Инспекторица Инес посјети Андрију и он јој покуша објаснити да би требала истраживати Томека и Јурана, а не њега. Кристијан тешко скрива шок и горчину када му Ева каже да је напокон пронашла мир који је тражила, и то с Горданом за којег се и заручила. Ловро напокон одлучи реќи Лади да се не може оженити с њом јер воли Наташу.

Према причи Диане Печкај Вуковиќ
Главни писац: Диана Печкај Вуковиќ
Редатељ супервизор: Бранко Иванда

Слики

Долина сунцаDolina sunca 01Dolina sunca 02Долина сунцаDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.