poster

Дар Мар

Dar Mar (2020)

Комедија, Криминал | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 5.5/10
(2 гласови)

сезона: 1

епизода: 58

Содржина

Зоки погрешно закључи да Дада има фетиш на свеќенике или макар недоступне мушкарце. Покуша је завести у Среќковој мантији, али онда схвати како се Дада у ствари пали на Среќка, а чини се да је интерес обостран. Када суочи Даду и Среќка с тим, обоје одлучно поричу.
Љубо се пријављује полицији увјерен да је он крив за смрт Јадранке, а Божена и Миле га испитују. Жупан забрањује Божени и Мили да се петљају у полицијске послове и форсира да се што прије подигне оптужница против Љубе за убојство Јадранке. Божена је сумњичава око цијелог случаја па она и Миле покреќу приватну истрагу, а баба Беба оптужује Милу да је убио Јадранку.
Гробови се морају поновно преквалифицирати на спроводе ради укопа бакице Јадранке, а Перо се љути што морају поновно враќати лијесове. Виолета покушава спојити Даду и Тркуљу, али Тркуља је од првог трена заинтересиран за Милену те јој одлучује купити поклон. Ни Милена није равнодушна на Тркуљу због чега Жељко очајава од љубоморе. 
Серију “Дар Мар” гледајте и прије емитирања на телевизији на Нова Плус!

Слики

Дар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар Мар

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Бруклин Девет-Девет (2013)

    image
    Јаке Пералта (Андy Самберг) талентирани је детектив, због чега се никад није морао убијати од посла и слијепо се држати правила. Будуќи да је ухитио више...
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Reiff für die Insel (2012)

    image
  • Мик (2017)

    image
    Макензи Мик Марфи, непристојна обична девојка који цео живот вара систем и избегава обавезе. Али након што су њена сестра и зет милијардер напустили земљу због...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.