Ова модерна бразилска бајка својом узбудљивом причом и занимљивом глумачком поставом освојит ќе срца гледатеља веќ од прве епизоде.
Након што ју је пијани отац покушао силовати, Елиза (Марина Руy Барбоса) бјежи од куќе уз помоќ мајке Гилде (Леона Цавалли) како би окушала среќу у велеграду. Највеќа јој је жеља да мајка и браќа имају бољи живот.
Меѓутим, живот у велеграду много је комплициранији него што је мислила. Веќ првога дана је опљачкана и мора живјети на улици. Тако упознаје Јонатаса (Фелипе Симас), младог "уличног подузетника" како воли да га зову. Он проматра аутомобиле и продаје бомбоне на улици. Уз његову помоќ Елиза почиње продавати цвијеќе како би преживјела. Њихов однос почиње као истинско пријатељство с изгледима да прерасте у лијепу љубавну причу.
Елиза се није надала да ќе јој судбина поновно довести на пут наочитог Артхура (Фáбио Ассунçао) о којему она говори као о "краљевиќу". Њих су се двоје кратко упознали у бару Елизине обитељи док је она још живјела у унутрашњости земље. Али ту престаје свака његова сличност с краљевиќима. Артхур је типични женскар, бонвиван, који презире озбиљне љубавне везе. Најстабилнија му је веза она с Царолином (Јулиана Паес), уредницом познатога модног часописа "Тоталменте Демаис".
Царолини је каријера увијек била на првоме мјесту, али тренутачно јој је највише стало да се оствари као мајка, а поготово ако би Артхур био отац њезина дјетета. Њихова је веза бурна, препуна игара завоѓења и храбрих оклада. У посљедњој њиховој оклади Артхур ставља на коцку своју модну агенцију "Еxцалибур" како би се суочио с немогуќим изазовом. Требао би скромну и злостављану цвјеќарицу Елизу претворити у манекенку која ќе побиједити на натјецању за најљепшу дјевојку часописа "Тоталменте Демаис". Тијеком Елизине трансформације Артхур се истински заљуби у ту лијепу дјевојку. Елиза је подијељена измеѓу љубави према Јонатасу и очараности Артхуром. Усред свега тога, Царолина се брани снагом преварене жене како би добила окладу и оставила Артхура без ичега. У томе ќе јој помоќи Цассандра (Јулиана Паива) која не преже ни пред чиме како би уништила своју конкурентицу Елизу.
Теленовела "Тоталменте Демаис" романтична је комедија препуна поетичности и причâ о борби за опстанак која се користи модним свијетом као филмским платном на којему нам приказује свакодневицу људи који су успјешни, људи који промашују циљеве и људи који уче, а можда и не уче, на властитим погрешкама. Серија је срушила све рекорде гледаности и освојила гледатеље у Бразилу и Португалу.

Беше на каналите:

HTV1  

Препораки
  • Современо Семејство (2009)

    image
    Оваа ситком серија во сатиричен стил зборува за невообичаеното сродство на проширениот клан Притчет, семејство кое го вклучува патријархот Џеј (Ед Онил), неговата...
  • Очајне домаќице (2004)

    image
    Једнога лијепог сунчаног дана у самом срцу Америке, у најљупкијем од свих љупких предграѓа, куќаница Марy Алице Yоунг (Бренда Стронг) се… убила! Сада, Марy Алице...
  • Бољи живот (1987)

    image
    У 'Бољем животу', који је и данас илузија свих становника Земљине кугле, обитељ правника Драгише Попадиќа, придошлице у главни град, бори се с уобичајеним...
  • Пријатели (1994)

    image
    Влезете во срцата и умовите на шест пријатели кои живеат во Њујорк додека тие ги истражуваат анксиозноста и апсурдноста на тоа да се биде вистински возрасен. Оваа...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.