A story of a blue octopus and his dog that looks like a hotdog, named Weenie, and their friends like Daisy the daisy, and Henry the penguin. They go on adventures in their town that usually involves a problem that needs to be solved.

Се прикажува на каналите:

JimJam  

Следна епизода:

денес
23:47
Oswald 2, Еп. 25
денес
23:59
Oswald 2, Еп. 26
Утре
23:47
Oswald 1, Еп. 1
Утре
23:59
Oswald 1, Еп. 2
среда
23:47
Oswald 1, Еп. 3
среда
23:59
Oswald 1, Еп. 4
четврток
23:47
Oswald 1, Еп. 5
четврток
23:59
Oswald 1, Еп. 6
петок
23:47
Oswald 1, Еп. 7
петок
23:59
Oswald 1, Еп. 8
30.9.23
23:47
Oswald 1, Еп. 9
30.9.23
23:59
Oswald 1, Еп. 10
1.10.23
23:47
Oswald 1, Еп. 11
1.10.23
23:59
Oswald 1, Еп. 12
2.10.23
23:47
Oswald 1, Еп. 13
2.10.23
23:59
Oswald 1, Еп. 14
3.10.23
23:47
Oswald 1, Еп. 15
3.10.23
23:59
Oswald 1, Еп. 16
4.10.23
23:47
Oswald 1, Еп. 17
4.10.23
23:59
Oswald 1, Еп. 18
5.10.23
23:47
Oswald 1, Еп. 19
5.10.23
23:59
Oswald 1, Еп. 20
6.10.23
23:47
Oswald 1, Еп. 21
6.10.23
23:59
Oswald 1, Еп. 22
7.10.23
23:47
Oswald 1, Еп. 23
7.10.23
23:59
Oswald 1, Еп. 24
8.10.23
23:47
Oswald 1, Еп. 25
8.10.23
23:59
Oswald 1, Еп. 26
9.10.23
23:47
Oswald 2, Еп. 1
9.10.23
23:59
Oswald 2, Еп. 2
10.10.23
23:47
Oswald 2, Еп. 3
10.10.23
23:59
Oswald 2, Еп. 4
11.10.23
23:47
Oswald 2, Еп. 5
11.10.23
23:59
Oswald 2, Еп. 6
12.10.23
23:47
Oswald 2, Еп. 7
12.10.23
23:59
Oswald 2, Еп. 8
13.10.23
23:47
Oswald 2, Еп. 9
13.10.23
23:59
Oswald 2, Еп. 10
14.10.23
23:47
Oswald 2, Еп. 11
14.10.23
23:59
Oswald 2, Еп. 12
15.10.23
23:47
Oswald 2, Еп. 13, A Sticky Situation
15.10.23
23:59
Oswald 2, Еп. 14
16.10.23
23:47
Oswald 2, Еп. 15
16.10.23
23:59
Oswald 2, Еп. 16
17.10.23
23:47
Oswald 2, Еп. 17
17.10.23
23:59
Oswald 2, Еп. 18
18.10.23
23:47
Oswald 2, Еп. 19
18.10.23
23:59
Oswald 2, Еп. 20
19.10.23
23:47
Oswald 2, Еп. 21
19.10.23
23:59
Oswald 2, Еп. 22
20.10.23
23:47
Oswald 2, Еп. 23
20.10.23
23:59
Oswald 2, Еп. 24
21.10.23
23:47
Oswald 2, Еп. 25
21.10.23
23:59
Oswald 2, Еп. 26
22.10.23
23:47
Oswald 1, Еп. 1
22.10.23
23:59
Oswald 1, Еп. 2
23.10.23
23:47
Oswald 1, Еп. 3
23.10.23
23:59
Oswald 1, Еп. 4
24.10.23
23:47
Oswald 1, Еп. 5
24.10.23
23:59
Oswald 1, Еп. 6
25.10.23
23:47
Oswald 1, Еп. 7
25.10.23
23:59
Oswald 1, Еп. 8
26.10.23
23:47
Oswald 1, Еп. 9
26.10.23
23:59
Oswald 1, Еп. 10
петок, 27 октомври 2023
23:47
Oswald 1, Еп. 11
петок, 27 октомври 2023
23:59
Oswald 1, Еп. 12
сабота, 28 октомври 2023
23:47
Oswald 1, Еп. 13
сабота, 28 октомври 2023
23:59
Oswald 1, Еп. 14
недела, 29 октомври 2023
23:47
Oswald 1, Еп. 15
недела, 29 октомври 2023
23:59
Oswald 1, Еп. 16
понеделник, 30 октомври 2023
23:47
Oswald 1, Еп. 17
понеделник, 30 октомври 2023
23:59
Oswald 1, Еп. 18
вторник, 31 октомври 2023
23:47
Oswald 1, Еп. 19
вторник, 31 октомври 2023
23:59
Oswald 1, Еп. 20
ПРЕПОРАКИ
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.