'Живот на ваги' нови је РТЛ-ов натјецатељски реалитy схоw, који људима с прекомјерном тјелесном тежином нуди прилику суочити се с њиховим животним проблемима, а њима ќе се бавити, тренирати и подучавати их о здравим животним навикама стручњаци тренери, нутриционисти и лијечници. Њихов циљ је трансформирати им тијело, али напосљетку и њихов живот.

Живот 18-еро кандидата промијенит ќе се у потпуности, а нездрави начин живота замијенит ќе здравим навикама и тјеловјежбом, све како би на крају један од њих изгубио највише килограма, те тако добио позамашну новчану награду, нови поглед на свој живот, али и нови одраз у огледалу.

У томе ќе им помоќи њихови тренери Марио Млинариќ и Сања Жуљевиќ, док ќе им морална подршка бити водитељица Маријана Батиниќ.

„Искрено, прије почетка снимања сам мислила да је ово само још један маке овер схоw, али то није то. Ово је емисија у којој се мијењају њихови животи. Често људи мисле ако имаш новац лако ќеш скинути килограме јер можеш платити тренере, нутриционисте, но то често није тако. Мене је код наших кандидата одушевио тимски дух, дају једни другима подршку и као браќе и сестре су“ каже Маријана Батиниќ.

Креативна продуцентица схоwа је Антонија Блаќе. „У овом схоwу се трудимо да кандидати након испадања оду промијењени, да и вани примјењују оно што су научили у куќи. Имају на располагању лијечнике, психологе, нутриционисте, тренере… све да би им се олакшао пут. Досад су скинули заједно око 300 кг, а многи су се ријешили таблета за тлак и слично. Неки кандидати су нам дошли дословно животно угрожени. Било је питање хоќе ли нешто подузети или ќе умријети“ прича Антонија која је била задужена и за одабир кандидата који су ушли у куќу 12.сијечња откад су на строгом режиму.

„Није било особе која није испричала неку тешку причу, причу о омаловажавању и злостављању због превише килограма. То је јако раширен проблем и надамо се да ќемо овом емисијом указати на то“ поручује Антонија.
Тијеком схоwа, који траје три мјесеца, кандидати су подијељени у два тима, а цијело то вријеме живе у изолацији у једној загребачкој вили. Сваки њихов тједан кулминира вагањем како би се утврдило који је тим изгубио више тежине. Тим који има нижи постотак изгубљених килограма у тједну морат ќе одабрати измеѓу себе која особа напушта даљње натјецање.

'Живот на ваги' (у оригиналу „Тхе Биггест Лосер“) у свијету је дотакнуо животе стотина тисуќа људи, причајуќи снажне емотивне приче који напосљетку тријумфирају јачином људског духа над проблемима које су имали. У САД-у схоw има веќ 16 сезона, док је популаран и у Аустралији, Аргентини, Бразилу, Кини, Финској, Њемачкој, Маѓарској, Исланду, Израелу те многим земљама диљем свијета.

Тко ќе од 18-еро кандидата „Живота на ваги“ бити онај чији ќе одраз у огледалу бити готово непрепознатљив након ригорозних животних промјена, гледатељи ќе ускоро открити на РТЛ-у!

Беше на каналите:

RTL  RTL Living  OBN  ALFA TV  

Препораки
  • Паклене мачке (2011)

    image
    Јацксон вјерује како се може помоќи свакој проблематичној мачки. Он схваќа да су мачке територијалне и требају свој простор, чега власници нису свјесни, те су...
  • Патрола на автопат (1999)

    image
    Ова серија доноси најлуѓе авантуре чланова новозеландске цестовне патроле; пуно каоса на аутоцестама, возачких неподопштина, брзих потјера с аутима и псима у...
  • Препродавање автомобили (2017)

    image
    Вил и Гас су оставили своје послове да би се бавили репарирањем и продајом аутомобила. Они имају само један, не тако лак циљ. Да среде ауто и удвоструче уложени...
  • Пси: Немогуќе (2019)

    image
    Видеќемо које иновативне приступе Мет користи у преваспитавању паса. У свакој епизоди, слушамо инспиративне приче и корисне информације о псима који су потпуно...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.