Вавилон је елитна месечна емисија о савременој књижевности коју је 2001 године осмислила Јасмина Врбавац и уреѓује је у оквиру Редакције за културу.
Поред информација о текуќем тренутку у савременој домаќој и страној књижевности, Вавилон кроз бројне критичке прилоге, интервјуе, анализе, разговоре и тв есеје прати пре свега водеќу књижевност и скенира све оно што је у литератури важно прочитати, а на књижевној сцени неопходно сазнати. Вавилон је замишљен као емисија која ќе и љубитељима и познаваоцима књиге и књижевних прилика бити подједнако занимљива и важна.
Емисија траје 30 минута, емитује се сваког четвртог уторка у месецу на Другом програму од 20.30, а уреѓује је и води Јасмина Врбавац.

Се прикажува на каналите:

RTS2  

Беше на каналите:

RTS SVET  RTS3  

Следна епизода:

24.4.24
05:56
Вавилон
Препораки
  • Час анатомије (2016)

    image
    Нова емисија Редакције за културу, Час анатомије, настоји да анализира и осветли анатомију културног јавног простора, актуелне догаѓаје, феномене и личности које...
  • Bibliotekë

    image
  • Магична сцена

    image
  • Le Paris Des Arts

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.