Кад се блиски обитељски пријатељ суочи с оптужбом за убојство из нехата, Доyлеови ускачу како би му помогли доказати недужност.

Се прикажува на каналите:

Superstar 2  

Беше на каналите:

DIVA  STAR Crime  

Следна епизода:

18.6.24
09:00
Дојлова република
18.6.24
10:00
Дојлова република
18.6.24
11:00
Дојлова република
вторник
21:00
Дојлова република
вторник
22:00
Дојлова република
вторник
23:00
Дојлова република
среда
09:00
Дојлова република
среда
10:00
Дојлова република
среда
11:00
Дојлова република
среда
21:02
Дојлова република
среда
22:00
Дојлова република
среда
23:00
Дојлова република
денес
09:03
Дојлова република
денес
10:00
Дојлова република
денес
11:00
Дојлова република
денес
21:00
Дојлова република
денес
22:00
Дојлова република
денес
23:00
Дојлова република
Утре
09:00
Дојлова република
Утре
10:00
Дојлова република
Утре
11:00
Дојлова република
Утре
21:00
Дојлова република
Утре
22:00
Дојлова република
Утре
23:00
Дојлова република
сабота
09:00
Дојлова република
сабота
10:00
Дојлова република
сабота
11:00
Дојлова република
сабота
21:00
Дојлова република
сабота
22:00
Дојлова република
сабота
23:00
Дојлова република
недела
09:00
Дојлова република
недела
10:00
Дојлова република
недела
21:00
Дојлова република
недела
22:00
Дојлова република
недела
23:00
Дојлова република
Препораки
 • Hubert & Staller (2011)

  image
  A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
 • Мистериите на Мердок (2008)

  image
  Кон крајот на 1890-тите, полицискиот инспектор Вилијам Мардок зазема нов, понаучен пристап кон решавање на злосторства. Помогнат од судија, д-р Јулија Огден и...
 • Зошто жените убиваат (2019)

  image
  Серија "Зашто жене убијају", приказује животе три жене које живе у три различите декаде: домаќице из шездесетих, чланице високог друштва из осамдесетих и адвоката...
 • Reiff für die Insel (2012)

  image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.