Оценка на корисникот: 8/10
(7 гласови)

Сви који траже актуелну и, пре свега, корисну информацију из области саобраќаја, аутомобилизма и туризма веќ пуних 25 година окупљени су око емисије САТ, емисије и за возаче и за пешаке.
Иако препознатљива по својим јединственим представљањима најновијих аутомобила по систему «хвалимо-замерамо», као и бројним практичним испитивањима свих врста производа од квалитета горива до поузданости делова, емисија САТ је намењена свима којима је аутомобил забава, али и потреба па су приче из области осигурања, савети за куповину, предлози за одржавање и сличне теме заправо њен неизоставни део. Истовремено, емисија САТ позната је и као велики борац за безбедност саобраќаја и као неизбежни партнер на путовањима нарочито кроз чувене «патроле», оригиналне туристичко-саобраќајне репортаже у стилу «километар по километар». Наравно, не треба заборавити ни рад на откривању заборављених туристичких бисера Србије, бесплатно правно саветовалиште, приче о привредним темама, камиона, аутобусима и све друге рубрике које емисију САТ чине занимљивом за читаву породицу.

Се прикажува на каналите:

RTS SVET  RTS1  

Беше на каналите:

RTS2  TVCG MNE  HTV4  Sat.1  

Следна епизода:

Утре
12:46
САТ
Утре
13:23
САТ: САТ испитује - какав је квалитет горива у осам земаља региона?
Утре
00:31
САТ
Утре
05:06
САТ ®
Препораки
  • Спорт

    image
    Ви носиме преглед на најважните спортски настани и новости од земјата и светот во вашиот дом. Дознајте ги првите резултати од големите натпреварувања!
  • Македонски спортски легенди - Македонска спортска енциклопедија

    image
    Спортскиот новинар и коментатор Зоран Михајлов зборува за спортските легедни кои потекнуваат од Македонија, огромен број на врвни спортисти со значајни резултати,...
  • World of Free Sports

    image
    Showcasing an exclusive selection of the most prestigious action and outdoor sporting events in the world, including base jumping, ski & snowboard action,...
  • Арена- спортска емисија

    image
    Интерактивна спортска емисија, со гости во студио. Коментар на актуелни настани, актуелизирање на помалку атрактивни спортови.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.