Прича о лепим сестрама које деле жудњу за истим мушкарцем освојила је милионски аудиторијум. Две потпуно различите сестре и један шармантан мушкарац главни су протагонисти ове узбудљиве серије. Они су Јусуф, Хава и Топрак, а прича коју испредају увлачи нас у љубавни троугао.
Серија нас упознаје с причом о потомку имуќне породице Ханџиоглу, атрактивном ломиоцу женских срца Јусуфу и две прекрасне сестре. Једна је помало дивља, пуна поноса, а друга је благе нарави, препуна туге због губитка детета. Готово да сестре Хава и Топрак немају ништа заједничко, осим несвакидашње лепоте и мушкарца којег обе желе - згодног и имуќног наследника породице Ханџиоглу.
Јусуф (Мурат Уналмиш) је богат, успешан, маркантан, вредан и снажан. Он је најстарији син у фамилији и води породичне послове. Као имуќан и згодан на мети је бројних жена које желе да му постану супруге, али Јусуф жели да ожени ону коју истински воли.Животи породице Ханџиоглу из темеља се мењају кад мајка Јусуфовог ванбрачног детета премине и он постане једина особа која ќе о њему бринути. Јусуфова мајка Хамет (Исил Јуцесој) проналази дојиљу која ќе се бринути о њеном унуку. С обзиром на то да је Топрак (Селен Сојдер) изгубила дете, она постаје Хаметин избор за бригу о њеном унуку. Иако Топрак испочетка не жели да брине о другом детету, ипак с временом пристаје да остане у породици Ханџиоглу. Њена старија сестра Хава (Бирџе Акалај), како би помогла сестри у новој улози, такоѓе долази да живи код Ханџиоглуових. Меѓутим, Хава је опчињена њиховим богатством, па ќе свим силама покушати да заведе Јусуфа. Како би га привукла, Хава не преза ни пред чим, а често користи и своју сестру само како би му се што више приближила и свидела. Јусуф се налази измеѓу две прекрасне сестре, једне која је толико драга и невина и једне која му је изузетно привлачна.
Хоќе ли Хава успети да заведе Јусуфа и постане његова супруга? Хоќе ли Јусуф препознати њене скривене намере? Како ќе се поставити Топрак када схвати шта њена сестра смера? Одговоре на ова питања као и на многа друга откриќе нам узбудљиви наставци нове турске романтичне драмске серије Љубав, вера, нада.

Ова турска серија снимљена 2010. године пуна је занимљивих и напетих односа и невероватних догаѓаја. Оно што посебно плени у серији је место на којем је снимана. Атрактиван глумац Мурат Уналмис, који у серији глуми Јусуфа одрастао је у Кајсериију, који се налази у близини Кападокије у којој се серија снима, па је од детињства често одлазио тамо. Сматра да је Кападокија једно од најлепших туристичких дестинација у Турској:- Кападокија је прекрасно место. У детињству сам долазио овамо с мајком и оцем. Сада сам овде како бих радио и осетио сам једну заиста другачију енергију -рекао је глумац током снимања серије. И глумице Селен Соyдер( Топрак) и Бирце Акалаy(Хава), заљубиле су се у Кападокију. Рекле су да су тамо пронашле мир и спокој.

Беше на каналите:

Prva  Prva MAX  OBN  

Препораки
  • Момците од Медисон (2007)

    image
    Сместен во 60-тите во Њујорк, „Момците од Медисон“ ја истражуваат гламурозната и од его движената „златна епоха“ на рекламите, каде што секој продава нешто и...
  • Аси (2007)

    image
    Снажна прича о љубави чије остварење пријече утези прошлости. Заслужује епитет једне од најбољих турских серија. У причи о новој аристокрацији, љубави према земљи...
  • At Home in the Mountains (2018)

    image
    The family feud has gone on for decades. Sebastian cannot forgive his erstwhile friend Lorenz for causing the accidental death of his son. Nor can Lorenz forgive...
  • Милијарди (2016)

    image
    Добитници Емија и Златног глобуса, Пол Џијамати и Дејмијан Луис, глуме у овој замршеној драми о улози политике у свету њујоршких високих финансија. Путеви...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.