poster

Амазонке

Las bandidas (2013)

Cапуница | Венецуела, Колумбија

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 9.3/10

Фабиола, Цорина и Ампаро кќери су удовца Олегарија Монтоyе, власника ранча Амазонке. Радња се развија око љубавних прича трију сестара и старог непријатељства измеѓу обитељи Олегарија Монтоyе и Родрига Иразáбала, који вјерује да је Олегарио украо имање његову брату Тулију Иразáбалу те проузрочио његову смрт.

Најстарија кќи Фабиола упознаје Алонса Цáцереса, ветеринара који се брине за Родригове коње и меѓу њима се развије привлачност. Друга кќи Цорина упознаје очева главног непријатеља Родрига Иразáбала те се безнадно заљубљују, унаточ разлици у годинама и Олегаријеву неслагању. Ампаро, најмлаѓа кќи, поновно сусреќе Рубéна, радника на Амазонкама, сина дадиље Зенеиде. Ампаро се према њему односи с презиром, али имају романсу након што је он спаси од нападача. Малена је Олегаријева друга жена и млада опортунистица која му је потпуно завртјела главом. Фабиола не подноси Малену јер види каква је доиста, а и зато што покушава завести Алонса.

Три пара пролазе кроз низ несретних околности у којима морају надиќи лажи и издаје, но на крају се сви изборе за своју љубав. Старо непријатељство меѓу обитељима је изглаѓено, а Амазонке су стављене као награда у утрци, чији побједник никада није откривен. Након двије године Монтоyе и Иразáбали су помирени и раде заједничку обитељску фотографију с унуцима.

Фабиола Монтоyа (Ана Луцíа Домíнгуез)
Љепотица снажне особности која оставља без даха, најстарија је кќи Олегарија Монтоyе. Води администрацију имања Амазонке. Њезине три главне особине су самосталност, неподношење неправде и велика љубав према обитељи, посебице према оцу.

Алонсо Цáцерес (Марцо Мéндез)
Привлачни, одважни и тајанствени ветеринар који у Сан Лорензо долази како би се суочио са својом прошлошќу и залијечио психолошке трауме које су му обиљежиле живот јер је био свједок догаѓаја који су узроковали смрт Тулија Иразáбала и уништење Толванераса. Одише самопоуздањем и зрелошќу у ставу и изричају, што је привлачно женама. Живот ќе му се заувијек промијенити када упозна Фабиолу Монтоyу и заљуби се у њу.

Олегарио Монтоyа (Даниел Луго)
Власник Амазонки. Фабиолин, Цоринин и Ампарин отац. Паметан, диктаторски настројен и циничан човјек који мисли својом главом и мрзи када му се протурјечи. Једина слабост су му његове три кќери које обожава. Долази из сиромашне обитељи, али постаје десна рука Тулија Иразáбала, након чије се смрти ожени његовом удовицом те преузима његов ранч и земљу.

Цорина Монтоyа (Даниела Басцопé)
Олегаријева друга кќи. Млада и прекрасна биологиња, племенита и великодушна. Смирене је особности, одана пријатељима и довољно зрела да ријетко осуѓује друге. Обожава своју обитељ и поштује Родрига Иразáбала, који јој је на почетку каријере био професор, а у којег се послије безнадно заљубљује. Та ќе јој ситуација донијети озбиљне проблеме и сукобе с оцем.

Ампаро Монтоyа (Марјорие Магри)
Олегаријева најмлаѓа кќи. Весела и брижна дјевојка која воли сањарити. Каткад до изражаја доѓе њезина незрелост, превртљивост, а понекад и грубост и понос. Враќа се на имање након студија у иноземству и поновно сусреќе Рубéна, радника на имању који је потајно заљубљен у њу.

Малена Монтоyа (Цлаудиа Ла Гатта)
Олегаријева друга жена. Привлачна и ташта манипулаторица, амбициозна и лицемјерна. Удала се за Олегарија само како би постигла друштвени статус и финанцијску сигурност. Има тајну везу са Сергиом, Фабиолиним дечком. Кад Фабиола открије њезину пријевару, постаје јој најљуќа непријатељица.

Родриго Иразáбал (Гуиллермо Дáвила)
Олегаријев непријатељ. Власник је Ранча Иразáбал. Познат је и привлачан биолог те брат покојног Тулија Иразáбала. Осим што се бави биологијом и генетским инжењерингом како би побољшао коњске пасмине, бави се и узгојем коња. Љубазан је, софистициран и резервиран. Одржава старо непријатељство с Олегариом, којег криви за братову смрт. Прави конфликт започиње када упозна Цорину Монтоyу и заљуби се у њу.

Рубéн Мијарес (Цхристиан Мцгаффнеy)
Зенеидин син. Радник на Амазонкама, гдје и живи. Сањар је, ентузијаст и емотивац. Увијек је на располагању за рад и помоќ коме је потребно. Потајно је заљубљен у Ампаро још од њихова дјетињства. Но када се она врати, Рубéн је разочаран јер схваќа да више није иста – сада је хладна и стално наглашава разлике у њихову социјалном статусу.

Сергио Наварро (Јеан Паул Лероуx)
Фабиолин дечко и Олегаријева десна рука. Згодан и лицемјеран женскар који стекне Олегаријево повјерење лажном оданошќу и тиме што је свима на располагању. Сергио жели постати дио обитељи како би се финанцијски осигурао, а у меѓувремену одржава тајни однос с Маленом. Сергио такоѓер има везе с трагедијом у прошлости и обиљежио је животе неких ликова.

Зенеида (Царидад Цанелóн)
Рубéнова мајка. Одржава куќу на имању Амазонке и жена је од повјерења Олегарија Монтоyе, који јој се каткад обраќа за савјет. Зенеида је одувијек вољела Олегарија, макар ју је његово арогантно и безобзирно понашање више пута нагнало да размишља о одласку. Меѓутим, љубав коју осјеќа према дјевојкама, које доживљава као властите кќери, натјерала ју је да остане на ранчу и брине се о њима.

Реyналдо Цастилло (Габриел Париси)
Привлачан млади опортунист лажна и себична понашања. Ампаро започне везу с њиме и заврше у браку. Но не воли га и када постане свјесна својих осјеќаја према Рубéну, оставља Реyналда по страни, када до изражаја долази његова права особност. Тјера Ампаро на сексуалне односе и оставља јој трауме, које ќе она излијечити само захваљујуќи Рубéновој љубави.

Виценте Урибе (Хéцтор Пеñа)
Интелигентан и привлачан младиќ доброг расположења. Бивши Цоринин колега с факултета. Виценте ради у лабораторију Родрига Иразáбала, којег доживљава као оца. Поновни сусрет с Цорином промијенит ќе му живот јер ќе се заљубити у њу.

Матацáн (Царлос Цруз)
Олегаријев човјек од повјерења који извршава његове наредбе. Тајанствен је и нагао. Одан је Олегарију због дуга: спасио му је живот кад су га требали убити и отад му је безувјетно одан. Његов живот је тајна. Нитко не зна колико мртвих носи на души. Човјек којему ништа није тешко и којему смрт не представља морални конфликт. Матацáн можда има непризнате дјеце. Једно од њих ближе му је него што мисли.

Препораки
  • Знај да те волим (2013)

    image
    Наталиа и Диего упознају се тијеком рибарске забаве у Туxпану, у држави Верацруз, на којој ќе Наталиа бити проглашена краљицом. Меѓу њима се раѓа љубав на први...
  • Скривене страсти (2003)

    image
    Прешавши границу и оставивши за собом домовину која им је пружила мало лијепих тренутака и много невоља, браќа Реyес доселила су се у мали, живахни градиќ у којем...
  • Жена која није могла да воли (2011)

    image
    У граду Тукстла Гутијерез, у Цијапасу, зиви Ана Паула Кармона, племенита и вредна девојка, која је на прагу да постане медицинска сестра. Као врло мала остала је...
  • Мала супруга

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.