Марцела Моралес ускоро би треба добити мајчино насљедство, но да би га добила, мора испунити мајчин увјет: удати се! Та мајчина оставштина Марцели је посљедња нада да спаси имање које је под хипотеком. Зато Марцела даје оглас у новине и тражи будуќега супруга. Алессандро Цастело, један од многих мушкараца који су се јавили на њезин оглас, богати је насљедник познатог хотелског ланца Тосцана. Кријуќи се под маскама, Марцела и Алессандро сусретну се на плажи. Тијеком те вечери вриједна обитељска огрлица нестане из Алессандрова дома, а Марцела постане главна осумњиченица за ту краѓу.
Како би пронашао огрлицу, Алессандро долази на имање као Марцелин будуќи супруг. Но његова страст према њој толико је јака да утјече на њега, те он жели доказати да је она невина и освојити њезину љубав. Како би то постигао, морат ќе свладати низ запрека до остварења њихове љубави.

Готово сви ликови ове приче противе се тој њиховој љубави. Понајприје Алессандрови родитељи који окривљују Марцелу за краѓу огрлице. Ту је и прави лопов, Ниса, која жели намјестити Марцели како би прикрила свој злочин. Затим ту је и Цамило који заправо жели завести Марцелу јер мисли да је добила мајчино насљедство. Цристиáн, Алессандров пријатељ, који не вјерује у њезину невиност. Оцтавиа која мрзи обитељ Цастело и жели им наудити преотимањем имања "Ел Вендавал" како би га искористила у туристичке сврхе. Г. Тимотео, Оцтавијин помагач, варалица и похлепан мушкарац који жели извуќи властиту корист. Те Марíа Лаура која се противи њиховој љубави јер жели Алессандра за себе.
Неки од њих смишљат ќе својеврсну "колективну завјеру". Примјерице, Алба, Марцелина роѓакиња, која ќе такоѓер имати своју љубавну причу. Саграрио и Матео који ќе, такоѓер, бити Марцелини савезници и суочити се са Северовим неочекиваним повратком. Испаст ќе да је он Саграријин супруг за којега су вјеровали да је мртав. Он ќе се вратити након краѓе Марцелина насљедства.

Ла Мујер де Вендавал је прича у којој се испреплеќу љубав и хумор, у којој неки од ликова заводе јер су блесасти, а други јер су паметни. Неки желе повриједити, а на крају ќе сами бити исмијани. Мјешавина је ово традиционалне мелодраме и комедије, у којој превладавају млади ликови који су страствени и уносе свјежину, а то ќе се гледатељима свакако свидјети.

Беше на каналите:

HTV1  

Препораки
  • Yeşil Deniz (2014)

    image
    there is something about love and friendship.
  • Планина љубави (2020)

    image
    Бореќи се са ограниченим ресурсима, диван изум који је направио Танер, који сања да се једног дана поново споји са својом љубављу из детињства Дилек, и његова два...
  • Девојките Гилмор (2000)

    image
    2000-та е дефинитивно година во знакот на американската телевизиска серија „Девојките Гилмор“. Серија која траела седум години, која е добитник на многубројни...
  • Вистини и лаги (2017)

    image
    Потрага за истином и искреношќу, и живот у лажима главне су теме серије "Истине и лажи" која ќе обележити јесењу сезону на Првој телевизији. Најновији пројекат...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.