Руби је невјеројатно лијепа дјевојка скромног подријетла и високих аспирација. Као и све жене Руби жели доживјети праву љубав, али је истовремено привлачи новац и моќ. Привучена богатством, које сматра да својом љепотом заслужује, Руби одлучи удати се за човјека којег не воли, који јој може пружити луксузан живот. На путу остварења свог сна Руби учи да су таштина, охолост и пријевара гријеси за које сама мора одговарати.
Руби је роѓена у релативно сиромашној обитељи, али је умјесто богатством обдарена невјеројатном љепотом. Одраста сањајуќи о богатству и одлучи да ќе искористити своју љепоту како би се удала за богатог мушкарца који ќе јој омогуќити луксуз и живот о каквом је сањала.
Уз помоќ сестре Цристине Руби добива стипендију и школује се на приватном факултету. Док Цристина напорно ради сваки дан како би помогла мајци отплаќивати куќу у којој живе, Руби ужива у студентском животу. Упознаје Марибел, богату, драгу и непретенциозну дјевојку која је након једне несреќе остала хендикепирана.
Марибел прихваќа Рубино пријатељство не схваќајуќи да јој је Руби завидна. Кад Марибел доведе Руби у своју прекрасну куќу, Руби постане још чвршќа у увјерењу да и она заслужује бити богата и одлучи учинити све како би то постала. Због свог хендикепа Марибел је повучена и срамежљива, па пуно времена проводи на интернету. На једном цхату упознаје љубазног младиќа Хецтора. Дописујуќи се они постају пријатељи и свакодневно се налазе на цхату. Када Хецтор и Марибел коначно одлуче сусрести се, Хецтор је шокиран њеним изгледом, али се брзо сабере схвативши да је то особа коју воли и запроси је. Марибел сретно прихвати понуду. Хецтор представи Руби свом најбољем пријатељу, младом ортопеду Алејандру. Истог тренутка меѓу њима роди се страст и љубав. Марибел је радосна јер се Руби коначно заљубила у богатог, згодног доктора који ќе испунити њене снове. Но, Алејандрова обитељ није богата и Руби мора одлучити хоќе ли се удати за своју љубав или наставити потрагу за богатством. Нажалост, Руби одлучи одустати од вјенчања и правој љубави претпоставити потрагу за богатством. Алејандро остаје сломљеног срца и заувијек оставља Руби те се посвети послу.
Сада је Руби сигурна да се жели удати за богаташа и спремна је изневјерити и своју пријатељицу. Обузета љубомором и похлепом Руби одлучи преотети Хецтора Марибел. Она га заводи својом љепотом и успијева освојити. Постигла је све што је жељела: новац, накит и раскош. Њезин се сан испунио, али је и Руби научила да су таштина, похлепа и пријевара велики гријеси и да богатство у новцу није довољно за среќу.

Беше на каналите:

3 Plus  Tring Novelas  KIM  

Препораки
  • Остров на фантазиите (2021)

    image
    FANTASY ISLAND takes place at a luxury resort, where literally any fantasy requested by guests is fulfilled... although they rarely turn out as expected; delving...
  • Глас срца (2014)

    image
    Млада учитељица Елизабетх Тхатцхер (Ерин Кракоw), навикла на живот у високом друштву, одлази радити у Цоал (Хопе) Валлеy, градиќ у западној Канади, у којем веќина...
  • Страсти Тоскане (2012)

    image
    Смрт угледног винара, Луцхе Монфортеа и оптужба дјевојке његова сина Ауроре за његово убојство уздрмали су живот становника мјеста Виллалба. Аурора је модерна...
  • Бандолера (2011)

    image
    Сара Рејес је студенткиња књижевности на Оксфорду током XИX века. Као велики поштовалац шпанске књижевности, опере и културе Сара ќе побеќи у Андалузију у жељи за...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.