Број на епизоди: 10

Содржина:

ОБИТЕЉ БОРГИА сложен су и неуљепшан портрет једне од најинтригантнијих и најзлогласнијих династија у повијести. Оскаровац Јеремy Иронс враќа се својој за "Златни глобус" номинираној улози лукавога манипулативног патријарха обитељи Боргиа који се успиње у највише кругове моќи у ренесансној Италији како би постао папа Александар ВИ. Како би учврстио моќ, Александар наговори властиту обитељ да се закуну на освету највеќим великашким куќама које су му се усудиле успротивити, због чега његову папинству опет запријете политички немири. Али Александрови прави проблем његова су дјеца која, како одрастају, све се више опиру његову ауторитету. Луцрезиа склапа неочекивани савез измеѓу Ваноззе и Гиулије те се заједно планирају борити против ватиканске корупције. Братско супарништво измеѓу Цесареа и Јуана брзо ќе се претворити у мржњу када очево непоколебљиво фаворизирање Јуана пробуди Цесареову мрачну страну. Другдје у Риму Александров стари непријатељ Делла Ровере вратио се прерушен у град и ради му о глави.

Препораки
  • Јадници (2018)

    image
    Телевизијска адаптација класичног романа Виктора Хугоа. Серија прати животе и меѓусобне односе неколико француских ликова у двадесетогодишњем периоду раног 19....
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Позовите бабицу (2012)

    image
    Серија прати животписне приче из живота примаља у источном дијелу Лондона 50-их година, снимљена према бестселеру - мемоарима медицинске сестре Јеннифер Wортх.
  • Хотел на мечтите (2004)

    image
    Not a continuous series with consistent story continuity, but a number of essentially independent stories, 'Love Boat without the cruise ship'. Each episode is...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.