poster

Милленниум

Millennium (2010)

Акција, Криминал, Трилер, Драма, Mистерија | Германија, Данска, Шведска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 8.3/10

Милленниум је шведска шестодијелна минисерија настала као проширење филмске адаптације трилогије Милленниум књижевника Стиега Ларссона из 2009. Уз мноштво нових призора, у главним улогама поновно су Нооми Рапаце и Мицхаел Нyqвист.
Полиција је одавно затворила истрагу нестанка Харриет Вангер отприје 40 година, но у клану Вангерових нетко је не може заборавити: њезин стриц Хенрик. Да би расвијетлио околности вјеројатног убојства, за које сумњичи неког од чланова своје обитељи, одлучује ангажирати Микаела Бломквиста, истраживачког новинара осуѓеног због клевете. У потрази за одговорима Бломквисту помаже Лисбетх Саландер, асоцијална хакерица задивљујуќе интелигенције и фотографског памќења. У тој истрази њих двоје разоткрит ќе мрачну прошлост те обитељи, но моќни клан неќе презати ни од чега да се заштити.
Истраживачки новинар увучен је у бескрајно мрачан свијет, а једина му је водиља загонетна хакерица Лисбетх Саландер.
Милленниум је изврсно примљен и добио је награду жирија на додјели шведских телевизијских награда Кристаллен 2010., а од меѓународних награда истиче се Еммy за најбољу страну серију у категорији најбољег телевизијског филма или минисерије 2011.

Препораки
  • Тандермени (2013)

    image
    Следете ги двајцата суперхерои близнаци, Фиби и Макс Тандермен, со спротивни личности, кои мора да се снајдат во училиште, со пријателите и со семејството на...
  • Мистерија породице Хантер (2017)

    image
    Кад г. и гѓа Хантер нестану, њихово петоро усвојене деце морају да реше мистерију док се труде да ситуација изгледа као да је све у реду.
  • На паранормалном задатку (2017)

    image
    Комедија о партнерству две супротне личности - циничног скептика и генијалног "правог верника" у паранормално - који добијају задатак да истражују необјашњене...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.