Содржина

Пет обичних жена које ќе постати хероји. Филм Жене из сенке (Лес феммес де л'омбре, 2008) редитеља Жан Пола Саломеа, представља омаж стварним шпијунским оперативцима чија су дела инспирисала остварење.
Првог маја 1944. године, јединица састављена од пет жена командоса, спушта се падобранима у окупирану Француску са смелом и опасном мисијом, да заштити тајну Дана-Д и елиминише пуковника Хајндриха, шефа немачке контра-обавештајне службе. Луиз је обучени снајпериста и удовица воѓе Покрета отпора. Жан је очврсла уличарка која неќе оклевати да убије. Сузи је прелепа бивша играчица и некадашња Хајндрихова љубавница. Гаел је млада девојка, брилијантни стручњак за експлозив, жељна акције. Марија је италијанска грофица која крије свој идентитет у француском Покрету отпора.

Слики

Жене из сенкеЖене из сенкеЖене из сенкеЖене из сенкеЖене из сенке

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Liri a vdekje (1979)

    image
  • Операција „Мелено месо“ (2021)

    image
    За време на Втората Светска војна, двајца аналитичари се обидуваат да ги надмудрат германските војници со еден труп и лажни документи.
  • Тајна (2007)

    image
    Снимљена према роману Пхиллипеа Гримберта, ТАЈНА је фина драма која слови као најбоље дјело Цлаудеа Миллера у посљедњих 10 година. У црно-бијелој 1985. години,...
  • Путовање тамном полутком (1996)

    image
    Водитељ дјечјих емисија Јингл бјежи пред утјеривачима дугова, а у аутомобилу којим путује у Госпиќ придружи му се, против његове воље, дјечак Врабац, бјегунац из...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.