poster

PLAYBOY: PRLJAVE IGRE

I LIKE TO PLAY GAMES, TOO (1999)

Режисер: Edward Holzman

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 5.0/10
Оценка на корисникот: 9/10

Содржина

Сузанне живи за игру. Њезине су карте мушкарци, а начин на који односи побједу у тој страственој игри посве је небитан. Но када лијепа Сузанне сретне Доминицка, њезин се живот радикално мијења. Врхунска је играчица срела играча који прати и предвиѓа сваки њезин потез.

По први пут у животу, велика манипулаторица бива манипулирана, а изненаѓењима нема краја: ако изгуби нову љубавну игру, Сузанне би могла изгубити и властити живот!

Звијезда овотједног Плаyбоyевог филма атрактивна је плавуша, Мариа Форд, глумица која свој богати талент вјежба и на филмовима изван њена матичног, еротског видокруга. Тако смо Марију могли видјети недавно у "Књизи проклетих", као и у култном хорору "Нецрономицон".

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Седум души (2008)

    image
    Еден чуден агент на Даночната служба ја користи својата база на податоци за да лоцира повеќе луѓе кои имаат проблеми, и се обидува да им помогне да си ги подобрат...
  • Kezban (1968)

    image
    Kezban, a beautiful rural girl, comes to Istanbul to live with a wealthy acquaintance. She is looked down upon by the people in high society. She decides to set...
  • Напуштајќи го Лас Вегас (1995)

    image
    Холивудски сценарист којшто загубил сè поради алкохолизмот формира комплицирано пријателство и пакт со проститутка во Лас Вегас.
  • Apasionata (1983)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.