Porotnici

We the Jury (1996)

Криминал, Драма | САД, Канада
Режисер: Sturla Gunnarsson

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.5/10
Оценка на корисникот: 10/10

Содржина

Угледна телевизијска водитељица Wyнне Адамс (Лаурен Хуттон), признала је убојство властитог мула. Она, медутим, трали да њен злоцин прогласе оправданим уморством због мулеве невјере и уцесталог тјелесног злостављања. Вецина је поротника испрва склона оптуленој, но када се на суду појаве докази који јој не иду у прилог, запитају се није ли њена прица само прица.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Хиатц (2013)

    image
    Један случајан хитац испреплешќе судбине две младе жене - Аните, инспекторке која се сјајно сналази у професионалном и сасвим добро у приватном животу и Петре,...
  • Грабната среде бел ден (2009)

    image
    Вистинска и инспиративна приказна за киднапирана тинејџерка која преживува манипулирајќи со нејзиниот грабнувач и успева да се ослободи по шестдневниот пекол.
  • Значка на честа (2015)

    image
    Двајца детективи за наркотици се под истрага откако едно дете е убиено за време на насилно запленување дрога.
  • Пепео је најчистије бело (2018)

    image
    2001. године у Датонгу, некада рударском граду, Бин је гангстер у успону. У њега је заљубљена Кијао и да би га спасла од припадника банде, запуцала је из његовог...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.