Содржина

Морала је водити многе ратове како би од мале сироте слушкиње постала славна кројачица призната диљем свијета. Ово је портрет једне од култних особности 20. стољеќа. Водила је рат против друштвеног поретка, против обичаја, против мушкараца, против банкара, против њезиних сувременика. Рат против цијелога свијета. Посуѓујуќи од мушкараца њихов новац и стил, живјела је неумољиву битку, немилосрдну борбу да буде самостална и да уѓе у повијест. Припадница отмјених друштвених кругова, модна дизајнерица, шпијунка и бунтовна старија дама - Цоцо Цханел непрестано се надограѓивала, стварајуќи властиту легенду. На Броадwаyу се још за њезина живота изводио мјузикл њој у част. Цоцо је била и свједок минулих времена, белле éпоqуеа и бурних двадесетих, оставши сама и огорчена у јесен живота.

Слики

Ратови Цоцо ЦханелРатови Цоцо ЦханелРатови Цоцо Цханел

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Ингрид Бергман - Њеним Речима (2015)

    image
    Ингрид Бергман је била једна од најталентованијих глумица златне ере Холивуда. Добитница три Оскара, награда као што су БАФТА, Цезар и Тони. Била је миљеница...
  • Letters from Baghdad (2016)

    image
    The story of Gertrude Bell, sometimes referred to as the female Lawrence of Arabia, who helped shape Iraq's destiny following WWI.
  • Краљица: Жена од ријечи (2020)

    image
    Краљичине ријечи. Моќне, паметне, а у многим случајевима и легендарне. У овом документарном филму пуном архивских снимки и информација из извора блиских палачи...
  • У потрази за Беетховеном (2009)

    image
    The first truly comprehensive feature length cinema documentary ever made about Beethoven. With over 60 live performances.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.