рејтинг: 7.6/10
Оценка на корисникот: 10/10

Содржина

Редатељ овог британског документарног филма Ливиу Типурита води нас у срце задивљујуќег свијета румуњских супербогатих ромских поп звијезда, у свијет брзих аутомобила, раскошних куќа и поsемља. Ромска заједница једна је од најобесправљенијих у Еуропи и на маргини друштва док је глазба веќ годинама њихов најпознатији извозни производ. Нови ромски звук, познат као манеле, пролази кроз цијелу земљу. Звијезде манелеа зараѓују и 20.000 еура за вечер на богатим свадбама, а на YоуТубеу имају и до милијун прегледа. Традиционални глазбеници, попут свјетски познатих Тараф де Хаидоукс, некада под паском Јохннyја Деппа, тврде да их је манеле избацио из посла и да тај нови жанр разара праву ромску глазбу.

Улоги
Сцеарист:
Продуцент: Sam Bagnall, Liviu Tipurita
времетраење: 59 мин

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • The Ghost Army (2013)

    image
    Must-see WWII documentary. The remarkable story of a US Army unit who used inflatable tanks, sound effects and sketches to create a deceptive battlefield picture...
  • Фантомски бродови во Големите Езера: Изгубени под брановите (2011)

    image
    Деценијама, многи бродови нестају у Великим језерима. Захваљујуќи савременој технологији, њихове приче напокон излазе на површину.
  • Џастин Бибер: Верувај (2013)

    image
    Животот на Џастин Бибер на сцената и зад неа, за време на неговиот подем кон ѕвездите. Овој неверојатен филм ќе ви даде интимен поглед на турнејата Believe на...
  • Прекрасна милост (2018)

    image
    Документарец кој ја прикажува Арета Френклин со хорот во Новата бетелска баптистичка црква во Вотс, Лос Анџелес, јануари 1972ра година.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.