poster

Frontier Blues

Frontier Blues (2009)

Драма | Иран, Исламска Република, Обединетото Кралство, Италија
Режисер: Babak Jalali

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.7/10

Содржина

Овај дебитантски филм који је по свом сценарију режирао Иранац Бабак Џалали, представља нам четири испреплетане приче са северне граници Ирана с Туркменистаном, регионом који је дуго био занемарен у иранском филму, занимљивом не само по свом величанственом, пустом пејзажу, вец́ и због своје мултиетничке популације Персијанаца, Туркмена и Казака. У њему уграју натуршчици из северних области Ирана. Џалалијев филм нам приказује фрагменте свакодневне егзистенције скупа различитих ликова из те области.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Скршени сништа (2009)

    image
    Четири лица од Лос Анџелес - погребен претприемач, бивш затвореник, самоубиствен свештеник и стриптизета се собираат на Бадник поради сплет на околности.
  • Kur zbardhi një ditë (1971)

    image
  • Војна академија 5 (2019)

    image
    Наши омиљени јунаци овога пута пролазе кроз нове животне изазове, од пословних, попут капетана Данијела Стошиќа који покушава да се врати старој љубави - летењу,...
  • Легенда (2010)

    image
    Мек Четли бил млад и перспективен борач, сè додека автомобилска несреќа не му ставила крај на неговиот живот. Неговиот син Мајк (Џ. Цена) некогаш бил борач во...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.