рејтинг: 6.0/10
Оценка на корисникот: 7.9/10
(18 гласови)

Содржина

Кога популарната и барана ѕвезда на кантри музика, Џејми Дерингер, се согласил да биде интервјуиран од Нора Фланери, која е критичарка од областа на класичната музика, не очекувал дека тие ќе ја поминат ноќта заедно. И уште повеќе, дека таа ќе остане бремена. Кога Нора го открива тоа изненадување, почнува да го убедува својот најдобар пријател, кој ја разгледува можноста за посвојување, да се одлучи на тоа.

Слики

Љубовни нотиЉубовни нотиЉубовни нотиЉубовни нотиЉубовни нотиЉубовни нотиЉубовни ноти

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Засекогаш Лулу (2000)

    image
    Лулу живее во дом за психички болни лица во Сан Франциско. Во мај 1999 година таа тргнува за Лос Анџелес и го пронаоѓа Бен Клифтон во кого одамна била заљубена, а...
  • Redeeming Love (2022)

    image
    Sold into prostitution as a child, Angel knows nothing but betrayal. Can her heart ever be mended? Based upon the novel by Francine Rivers.
  • Да пробамо љубав (2021)

    image
    Љубав је у зраку након што инструкторица балета помогне хокејашу да се опорави од исте озљеде која је прекинула њезину плесну каријеру.
  • Последна шанса за љубов (2008)

    image
    Њујорчанецот Харви Шајн е на раб да ја изгуби и онака бескорисната работа како писател на џинглови. Шефот го предупредува дека има уште една шанса да даде некакви...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.