рејтинг: 5.8/10
Оценка на корисникот: 8.5/10
(60 гласови)

Содржина

Меѓу њима је и манијакалан човек са моторном тестером, познатији под именом Ледерфејс. Он је зао, незаустављив и жедан крви. Застрашујуќа прича оригинала, као и римејка, инспирисана серијом истинитих догаѓаја, оцењена је као једна од најстрашнијих хорор прича свих времена и представља окосницу за небројено много хорор филмова на које је утицала. Занимљиво је да је филм са буџетом од 1,5 милиона долара, зарадио јпреко 100 милиона у целом свету и тако створио себи позицију култног класика овог жанра.

Слики

Тексашки масакр моторном тестером: ПочетакТексашки масакр моторном тестером: ПочетакТексашки масакр моторном тестером: ПочетакТексашки масакр моторном тестером: ПочетакТексашки масакр моторном тестером: ПочетакТексашки масакр моторном тестером: ПочетакТексашки масакр моторном тестером: ПочетакТексашки масакр моторном тестером: ПочетакТексашки масакр моторном тестером: ПочетакТексашки масакр моторном тестером: ПочетакТексашки масакр моторном тестером: ПочетакТексашки масакр моторном тестером: ПочетакТексашки масакр моторном тестером: ПочетакТексашки масакр моторном тестером: Почетак

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.