poster

Непосредна претња

Imminent Threat (2015)

Режисер: Janek Ambros

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.7/10

Содржина

Кандидат за Оскара Џејмс Кромвел продуцент је документарног филма, који описује како рат против тероризма утиче на животе цивила и граѓанске слободе.
Веќ 15 година, фраза „рат против тероризма користи се да би се оправдало све, од масовног наsора и шпијунирања, до употребе дронова и ликвидације особа осумњичених за тероризам, без икаквог доказа или суѓења.
Још један необичан догаѓај свакако је позив да сви новинари, који су комуницирали са Едвардом Сноуденом, буду кривично гоњени.
Чини се да Америка функционише на тајним интерпретацијама закона, чија објашњења се налазе у тајним дописима, намењеним очима свега неколицине људи.
Где су границе „рата против тероризма? Како можемо да помиримо граѓанске слободе са безбедношќу?

Слики

Непосредна претњаНепосредна претњаНепосредна претњаНепосредна претњаНепосредна претња

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Пуме на крају света: Раѓање (2020)

    image
    Ово је прича о Солитарији, мајци пуми са четири младунчета. Прича је смештена у Национални парк Торес дел Пајн.
  • Најсмртоноснија ајкула (2016)

    image
    Доктор Мајкл Домејер и др Бери Брус трагају за ретким белим ајкулама које живе у океану. Они желе да провере да ли је ова врста заиста најопаснија врста ајкуле на...
  • Вук са Проклетија (1968)

    image
    Вук са Проклетија је југословенски играни филм снимљен на албанском језику 1968. године у режији Миомира Стаменковиќа. Насловни лик је Ука, стари Албанац који...
  • A Plastic Ocean (2016)

    image
    Journalist Craig Leeson teams up with diver Tanya Streeter and an international team of scientists and researchers, and they travel to twenty locations around the...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.