рејтинг: 5.0/10
Оценка на корисникот: 7.8/10
(4 гласови)

Содржина

Прва прича прати Халлеy и Авалон, најбоље пријатељице које воде заједнички блог о моди. Убрзо им се јавља издавач који жели претворити њихов модни блог у часопис, но њихово пријатељство ставља се на кушњу када сазнају да издавач часописа жели само једну од њих поставити као вишу уредницу. Друга прича такоѓер прати нераздвојне пријатеље, младог знанственика Јакеа и његова пса, Мурраyа. Јаке је узбуѓен што ќе представити Мурраyа својој новој знанственој сурадници Јулиани, у коју је потајно и заљубљен. Но Мурраy је нањушио нешто о њој што му се од првог тренутка није свидјело. У треќој и посљедњој причи, Саваннах О'Неал, која живи са својим оцем и три брата, сусреќе привилегирану богату дјевојчицу, Емму Реyнолдс која похаѓа приватну школу. Како двије дјевојке толико сличе једна на другу да изгледају као да су сестре близанке, одлуче 'замијенити мјеста' на неко вријеме, јер свака вјерује да ова друга живи бољи живот.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Dad Wanted (2020)

    image
    What does a thrill-seeker tween girl do when her mom forbids her to enter a BMX race? Cast an actor with nothing to lose to play her approving dad.
  • Billionaire Boy (2016)

    image
    The story of Len, who made a billion dollars from inventing a new toilet roll, and his 12-year-old son Joe who appears to have everything he could want but what...
  • Одиме понатаму (1982)

    image
    Педагошките методи на еден партизан се судираат со традиционалните школски методи од она време. Приказна за годините кои ги сменија животите на многу генерации...
  • Вујко Нино (2003)

    image
    Оддалечена и прилично нефункционална фамилија повторно се зближува, кога од Италија во Чикаго изненадено во посета им доаѓа одамна изгубениот чичко Нино.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.