Оценка на корисникот: 10/10
(2 гласови)

Содржина

Гордана Мароја веќ се дуже вријеме лијечи од депресије. Мајка је троје дјеце. Незапослена.
У Загреб је дошла прије 21 годину, за мужем, те почела радити у његовој фирми. С временом, живот је кренуо у потпуно погрешном смјеру. Услиједила је растава брака и губитак посла. С троје дјеце завршила је практички "на цести". Ускоро је пронашла нови посао. Тајница у некој проблематичној фирми. Дуга раздобља без плаќе, моббинг, подстанарство, троје дјеце. Најстарије јој је дијете страдало у прометној несреќи, млаѓем је дјетету дијагностициран тумор. Тринаест операција...
И онда је "пукла"! Није више могла устати из кревета. Ионако напоран посао никако није могла обављати, а ситуација на послу бивала је све гора. Више уопќе није функционирала. Потпуни крах.
Коначно је затражила психијатријску помоќ. Дијагноза - тешки облик депресије.
Данас се лијечи у психијатријској болници "Врапче", на дневном одјелу. Стање јој се поправило. Чак зачуѓујуќе добро с обзиром на проживљено. Покушава се вратити у нормалан живот. Чини се да је на правом путу.

Сцеарист:

Слики

До понора и натрагДо понора и натрагДо понора и натрагДо понора и натрагДо понора и натрагДо понора и натраг

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.