рејтинг: 6.0/10
Оценка на корисникот: 7/10

Содржина

Џонатан се уморио од досадног живота у свом клану галебова. Радије би експериментисао с новим, одважнијим техникама летења. Пошто се не уклапа, старији га избацују из клана. Он одлази да истражи свет иза хоризонта.
Хал Бартлет је косценариста и редитељ овог филмског куриозитета, заснованог на чувеној басни Ричарда Баха, за који је музику радио Нил Дајмонд. Прича почиње док јато галебова кљуца рибље главе које је на површину избацио брод. Један од галебова, Џонатан, радије би оставио живот кљуцања по смеќу и обишао цео свет. Џонатан напушта јато и лети око света. Путује толико далеко да стиже до птичјег раја, где упознаје Морина. Морин га упознаје са новим искуствима, и Џонатан се враќа јату да им исприча новости. Остали галебови га исмевају, али почињу да обраќају пажњу на њега кад излечи галеба који је умирао. Цело јато га поздравља као „сина великог галеба“.

Сцеарист:
времетраење: 120 мин

Слики

Галебот Џонатан ЛивингстонГалебот Џонатан ЛивингстонГалебот Џонатан ЛивингстонГалебот Џонатан ЛивингстонГалебот Џонатан ЛивингстонГалебот Џонатан ЛивингстонГалебот Џонатан ЛивингстонГалебот Џонатан Ливингстон

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Nxënësit e klasës sime (1984)

    image
    The life of high school friends and the struggle they handle during their time as teenagers.
  • Zemrat që nuk plaken (1977)

    image
  • Rruga e lirisë (1983)

    image
  • Scrap Wood War (2014)

    image
    Bas and Ziggy are longstanding best (school)mates, but while stronger Bas does wood-shop, smarter Ziggy enters prep-school. The knaves stay friends. At the annual...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.