poster

T.I.M.

T.I.M. (2023)

Трилер, Hаучна фантастика, Mистерија | Обединетото Кралство
Режисер: Spencer Brown

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 5.5/10

Содржина

Аби ради у Интергејт Роботиксу као шеф одељења за протетику и на поклон од шефа добија Т.И.М-а, хуманоидног робота. Т.И.М. кува и чисти, прави савршену купку, божанствено масира стопала и пружа беспрекорне комплименте или изузетне речи утехе. Све су то вештине од којих се Полу диже коса на глави, и он почиње да сумња да је Т.И.М. можда превише фокусиран на испуњавање Абиних потреба. Да ли је у питању Полова параноја док се бори да пронаѓе посао и поврати Абино поверење након неверства у прошлости? Или Т.И.М. заиста постаје опседнут Аби, користеќи своју огромну интелигенцију (да не помињемо то да има приступ свим уреѓајима овог пара) у жељи да узурпира Полово место у куќи? А ако је ово друго, колико је далеко Т.И.М. спреман да иде?

Слики

T.I.M.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Бул (2021)

    image
    Ово је бруталан, разарајуќи и паклено напет осветнички трилер сценаристе и редитеља Пола Ендруа Вилијамса. Након 10 година одсуства, Бул се враќа у стара места да...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.