Содржина

Остварење Џека Голда, говори о људским слабостима које ќе довести до незапамќене афере, а главни актери ќе уќи у анале.
Руди Валк је власник клуба у који долазе политичари, судије и министри. Руди се увек побрине да се господа добро забаве, доводи им проститутке и све то снима.
Новинар Ханс Страснер прати политичка збивања и у једном од својих чланака оцрњује министре и остале на власти. Руди покушава да подмити Ханса, на шта овај не пристаје.
Користеќи се својим познанствима, Руди успева да доѓе до новца за изградњу фабрике за прераду урана, и убрзо уз помоќ италијанског партнера наручује брод „Лукона" за превоз урана са истока, али негде у близини Индије брод ќе експлодирати и потонути.
Уценама Руди постиже да наплати штету од осигурања, али Ханс одлучује да раскринка целу аферу...

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Лагани корак (2014)

    image
    Када стручњак за коње доживи трауматичну несреќу са својим најбољим коњем, превазилази своју повреду уз помоќ младе девојке која помаже у рехабилитацији њега и коња.
  • Брод плови за Шангај (1991)

    image
    Овај ТВ филм настао је према мотивима романа "Самац у браку" Милице Јаковљевиќ, Мир Јам. Популарна списатељица Мир Јам нуди у свом роману слику брака у којем тек...
  • Држи ме чврсто (2021)

    image
    Жена се рано пробуди, среди по куќи, зграби неколико ствари и остави мужа и двоје дјеце да спавају. Напушта свој живот, а у њезиној обитељи почиње владати паника...
  • Јавна библиотека (2018)

    image
    Стјуарт, библиотекар кој им помага на група локални бездомници да се засолнат од бруталната зимска ноќ во бесплатната јавна библиотека. Додека Стјуарт и неговата...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.