poster

На дну света

Bottom of the World (2017)

Драма, Трилер, Mистерија | Обединетото Кралство, Канада
Режисер: Richard Sears

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 5.1/10

Содржина

Мистериозни нестанак младе девојке води њеног момка на путовање у потрази за истином и можда сопственом, непознатом стварношќу у овој мрачној, хипнотичкој мистерији која превазилази ограничења традиционалног наратива.
Алекс и његова девојка Скарлет возе се кроз пустињу у Новом Мексику све до Калифорније. Заустављају се да проведу ноќ у хотелу “Ел Ранцхо”, меѓутим Алекс се ујутро буди и схвата да је Скарлет нестала. Потрага за њом постаје све надреалнија, јер га отме тип с капуљачом и унакаженим лицем, који га води ка масовној гробници у пустињи. Упознаје свештеника који се стално појављује на телевизии и тврди да је Скарлетин отац. Алекс се буди и схвата да је све то био сан, а да је сада ожењен с Пејџ. Док покушава да схвати да ли је оно што се управо догодило било сан или чак нечији туѓи сан, открива да је Скарлет његова прва комшиница. Иако га не препознаје, он почиње опсесивно да је прати.

Слики

На дну света

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.