Содржина

ОДБРОЈАВАЊЕ ДО НУЛЕ прати повијест атомске бомбе од њезиних почетака до данашњег стања у свијету: девет нација има атомско оружје, а друге им се журе придружити док свијет одржава осјетљиву равнотежу коју лако може нарушити терористички чин, неуспјешна дипломација или једноставна несреќа. Сценаристица и редатељица хваљена је документаристица Луцy Wалкер ("Тхе Девил'с Плаyгроунд", "Блиндсигхт"), а у филму се појављује низ важних меѓународних државника као што су Јиммy Цартер, Михаил Горбачов, Первез Мушараф и Тонy Блаир. Филм на изниман начин позива на атомско разоружање диљем свијета, питање које је данас актуалније него икада поготово кад Обамина влада ради на обнављању тог циља.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Бисерно дугме (2015)

    image
    У океану је похрањена историја читавог човечанства. У океану су сачувани гласови земље и гласови свемира. Звезде покреќу океане и жива биќа у њима. Океан, уједно...
  • Spaceship Earth (2020)

    image
    A look at the group of people who built the Biosphere 2, a giant replica of the earth's ecosystem, in 1991.
  • Рушење граница: Знаност нашег планета (2021)

    image
    David Attenborough and scientist Johan Rockström examine Earth's biodiversity collapse and how this crisis can still be averted.
  • By Sidney Lumet (2015)

    image
    In a never-before-seen interview filmed in 2008, three years before his death, Sidney Lumet discusses his life and career.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.