Содржина

Снимљен у казалишту „Аматуро“ у центру за драмску умјетност „Броwард“ у Форт Лаудердалеу на Флориди, специјал РОБЕРТ КЛЕИН: НЕПОШТЕНО И НЕУРАВНОТЕЖЕНО доноси његову карактеристичну мјешавину проницавог хумора и оригиналних пјесама, у пратњи "Институте Орцхестра" Хенрyја Манцинија, ансамбла који броји 47 чланова и којим равна продуцент и глазбени равнатељ Боб Стеин. Теме које дотиче у овом специјалу укључују: политичке индискреције и лицемјерје у Wасхингтону; изазове отварања пластичне амбалаже; бизарне продајне технике; ТВ и поп-културу; фармаколошка концертна искуства; необичне филмске љубавне сцене и глазбене бројеве о Барацку Обами, љековитом биљу и гаy-браковима.
1975. године Роберт Клеин уписао се у анале ХБО-ове повијести кад је наступио у првоме комичном станд-уп специјалу на овој телевизијској мрежи, "Вечер с Робертом Клеином", што је поновио још седам пута, укључујуќи недавни "Роберт Клеин: Заљубљени побирач посуѓа с Авеније Децатур" из 2005. године, настао према његовим мемоарима о одрастању "Заљубљени побирач посуѓа с Авеније Децатур". Номиниран је за „Еммy“ за пјесму "Колоноскопија" из његова ХБО-ова специјала из 2000. године, "Дијете у педесетима" те је такоѓер наступио на неколико хуманитарних акција за "Цомиц Релиеф".

Улоги
Сцеарист:
Продуцент: Emily Cohen, Robert Klein
времетраење: 57 мин

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Historiani dhe kameleonët (1989)

    image
    1930's. The crazy ambition of the monarch to prove that he comes of an ancient noble family brings a foreign historian to Albania. The foreigner will work among...
  • Слуга (2019)

    image
    Роден во богато семејство, младиот Григориј „Гриша“(Милош Биковиќ) е толку комфорен во својот начин на живот, што мисли дека е над законот. Кога оди предалеку со...
  • Барб и Стар на пат за Виста дел Мар (2021)

    image
    Најдобрите другарки Барб и Стар, за прв пат во својот живот решаваат да го напуштат својот мал град и да тргнат на авантурата на нивниот живот во Виста дел Мар.
  • Скоро пријатељи (2016)

    image
    Charlie is an unmotivated man in his mid 20s still living at home with his mother and stepfather who falls for a young woman who has a serious boyfriend.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.